reklama

Holandia

ja uzywalam pieluch jakich popadnie, ale z wszystkiich jakie mialam w domu najlepsze sa oryginalne pampersiaki :-p

my juz bez pieluchy chodzimy, tylko do przedszkola musze zakladac :wściekła/y:

reklama
toola ja nie lubie orginalnych pampersów, mojemu małemu jakoś nie służyły, przeciekały i wystarczyło, że raz zrobił siku to już było czuć nieprzyjemny zapach. W PL używałam Happy i jak dla nas są rewelacyjne:tak::tak:.
Chciałabym za ok 2 miesiące małemu podać mleko holenderskie, więc piszcie jakie mleko podajecie.

Witam cię Anetko2222?
I jak tam zadomowiłaś się już?:-D:-D:-D
My oczywiście gnamy do parku jak to słusznie ktoś zauważył korzystamy z pogody również...
Mąż znów wyjechał,wiec szybki obiad i byczenie się do wieczorka na kocyku...:-)
Dzieciaki w siódmym niebie!
Mój mały dziś świętuję swoje pierwsze urodzinki, ale uroczystości razem z tortem przeniesiono na sobote kiedy tatko wróci.:tak:;-):-D:-)

Pozdrawiam wszystkie kobitki

Bezsens...dopiero teraz wskoczyły mi poprzednie okienka :angry::wściekła/y: o pampersach itp...
No więc jesli o mnie chodzi kiedyś uzywałam tych z Kruidvata ale ostatnio nabywam pieluchy z Etosa i przy ostatniej promocji po 5e zaopatrzyłam sie w sporą ilość.
Naprawde sporą bo naliczyłam że mam ponad 500 pieluch w domu....:-D:-D:-D
Ale i tak musze kupować i tak ....wiec co za róźnica czy hurtem czy pojedyńczo,nie?:-)
Pieluchy nosi mój synek,bo Karinie zakładam tylko na noc...
Tak to siusia do kibelka;-).
Mały nigdy nie był odparzony ani nie miał alergii,więc jestem z nich zadowolona bardzo...A mleczko to pije FRISO3 obecnie...
Buziaki

a ile płacisz za mleko? Ja kupiłam też pieluszki etosa i dziś pierwszy raz założyłam, narazie się sprawdzają, ale zobaczymy jak będzie w nocy. Ja także lubie mieć spore zapasy, ale raczej kupuje na miesiąc chyba, że jest promocja jak w twoim przypadku to kupiję hurtem:laugh2::-D

Anetko2222 za Friso3 w Etosie płace 8.19e.
Posprawdzasz, przetestujesz sama wybierzesz :-D!
Powodzenia, uciekam z dzieciakami do kąpieli.
Wrócili jak murzyni z piaskownicy...:laugh2:
Do jutra........

Witajcie :)

Wszystkiego najlepszego dla małego jubilata, niech rośnie zdrowy i wesoły :-)

U nas zaraz chyba bedzie padać ;(
Aneta ja uzywam pieluch z etosa, z kruidvat mi nie podpasowały, a jak sa fajne promocje to huggisy ( te najbardziej lubie).
Mleko Friso, tylko Aniu ja w etosie za friso3 płace niecałe 8 euro ?!

Dzien dobry :-)

My juz w NL :tak: W Polsce bylo super...nie ma jak domowe zarelko :tak::-D. Mlody zaraz po przyjezdzie rozchorowal sie na ospe (przywlokl ja na 100% ze zlobka). Na szczescie przechodzil bardzo lagodnie, nawet goraczki nie mial. Za to pewnie pozarazal dzieciaki kuzynow, bo widzielismy sie z nimi dzien przed tym jak go wysypalo.
OK. pedze ogarnac ten caly popowrotowy balagan.

Milego dnia :-)

reklama
Ma- Rita witaj spowrotem :tak::-)

Ja padam z nóg, byliśmy na mega spacerze w parku i teraz marze tylko o połozeniu sie na kanapie,szkoda tylko ze dzieciaki nie podzielaja mojego zdania :baffled:

Aneta, jak tam zwiedzasz Hage?

Paulina, Pola zyjecie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry