PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witam po weekendzie,
cześć nowym mamusią ....fajnie że grono się powiększa
foteczki -śliczniutkie bobasy :-)
Ja jak zwykle zaglądam codzień, podczytam i spadam do swych obowiązków...a jak same piszecie,że gdy ładna pogoda to każda z dzieckiem przebywa na świeżym powietrzu.
My w ten weekend byliśmy w Barendrecht u Poli i było SUPEROSKO
Maja z Amelką ślicznie się razem bawiły, dosłownie jak małe przyjaciółeczki...tatusiowie razem gadali a my z Polą ..hmmm no troszkę powinkowaliśmy do późna ;-)
Naprawdę miło takie spotkania robić
Sencilla- piaskownica już dawno zrobiona, Amelka uwielbia wcinać z niej piasek....a potem mówi AUU jak zrobi kupkę bo ją obciera.Mam nadzieję że dobrze się czujesz...zapewne doczekać się już nie możecie Antosi....ja czekam na wieści kiedy się urodzi....wtedy kraam wizytka :-)
Marita-powodzenia w nauce.
Fiu, jest nas tyle że nie wiem co która pisała
No ja spadam pod prysznic i poczytać mojego Paulo Coelho
Do miłego.
cześć nowym mamusią ....fajnie że grono się powiększa

foteczki -śliczniutkie bobasy :-)
Ja jak zwykle zaglądam codzień, podczytam i spadam do swych obowiązków...a jak same piszecie,że gdy ładna pogoda to każda z dzieckiem przebywa na świeżym powietrzu.
My w ten weekend byliśmy w Barendrecht u Poli i było SUPEROSKO

Maja z Amelką ślicznie się razem bawiły, dosłownie jak małe przyjaciółeczki...tatusiowie razem gadali a my z Polą ..hmmm no troszkę powinkowaliśmy do późna ;-)
Naprawdę miło takie spotkania robić

Sencilla- piaskownica już dawno zrobiona, Amelka uwielbia wcinać z niej piasek....a potem mówi AUU jak zrobi kupkę bo ją obciera.Mam nadzieję że dobrze się czujesz...zapewne doczekać się już nie możecie Antosi....ja czekam na wieści kiedy się urodzi....wtedy kraam wizytka :-)
Marita-powodzenia w nauce.
Fiu, jest nas tyle że nie wiem co która pisała

No ja spadam pod prysznic i poczytać mojego Paulo Coelho

Do miłego.