reklama

Holandia

:szok:Witajcie ja suwaczek proboje wstawic juz trzy dni i nic moze tez mi sam wskoczy:crazy:ale niby pisze ze tak prosto a tu nic nie widac:nerd:

Załączniki

• Snapshot_20080526_1.jpg
    Snapshot_20080526_1.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
sencilla ja mieszkam jeszcze w PL a do Holandii mam zamiar jechać za miesiąc :tak:
o jejku to w każdej chwili możesz urodzić trzymam mocno kciuki żebyś miała lekki porud i żeby było wszystko dobrze z dzidzią a nie boisz się bo ja się bardzo bałam fakt pierwsze dziecko i urodziłam 3 dni przed terminem bo jak bym miała tak czekać to bym chyba oszalała ale ja miałam super porud o dziesiątej zaczęly się skurcze a o jedenastej czterdziesci pięć urodził się mój synek :-)
mama mikołaja ja też się tyle namęczyłam z tym suwaczkiem i niby robię wszystko dobrze a i tak nic nie ma :szok:jak ci się uda w końcu to daj znać jak to zrobiłaś :-):-)

Witam, witam :-)

Widze, ze wszystkie Holenderki gdzies wywialo ;-)

Ja nadal walcze z superleniem :baffled::baffled: i jak dotad to niestety 1:0 dla niego :no:

Sencilla- witaj wsrod zywych :-):-) i na dodaek w dwupaku...a moze juz nie ;-)Kto wie...Antosia w kazdej chwili moze stwierdzic, ze czas sprawdzic co sie znajduje po drugiej stronie brzucha :-)

Agnes co do suwaczkow to sprobuj z innym kodem URL. Jak zrobisz suwak to zawsze pod spodem pojawiaja sie przynajmniej dwa kody URL. Moze zadziala...

Pozdrawiam was babeczki i odzywajcie sie jak najczesciej :-)

Twiggless witamy serdecznie i zapraszamy :-):-) Skrobnij cos wiecej o sobie :tak:I nie zrazaj sie chwilowymi pustkami :tak:

Magdalena fajnie, ze i ty sie pojawilas :-) Mam nadzieje, ze teraz bedziesz czesto tu zagladac :tak:

Hej laski co tam słychać po wekendzie u PL straszny upał i niby ma być tak cały czerwiec to akurat tyle co ja mam być w Polsce :szok:
Twigges witam gorąco również ile już jesteś w Holandii
pozdrawiam:-):-):-)

Witaj twiggles nie doczytalam z kad jestes ja okolice Horstu reszta dziewczyn chyba inne rejony .No tutaj dzis tez goraco sie zapowiada ja wolalam troche hlodu maly tez sie poci potem i marudzi. Za tydz jade do PL do MAMY !! wiec plaza tam i zimne piwko haha..

Załączniki

• Snapshot_20080530_13.jpg
    Snapshot_20080530_13.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 39
reklama
dzień doberek :-)

dzieki za miłe przyjecie
przyznam sie bez bicia ze juz was podczytywałam za czasów ciązy,
poźniej niespodziewanie zajawił się moj wcześniaczek i jakoś przestałam zaglądać
teraz mam wiecej czasu i chętnie włącze sie do forumowej społeczności "holenderskich" mamusiek,....

Agnes w Holandii mieszkam od 2001 roku
mamo Mikołaja mieszkam w prowincji Noord Holland, w Uithoorn ale nie wiem czy coś ci to mówi bo to malutka miejscowosc...
na pytanie Ma-Rity nie wiem dokładnie co chciałybyscie wiedzieć...
Jak pokazuje mój suwaczek jestem mamą prawie rocznego już synka, obecnie nie pracuję zawodowo, postanowilismy z mezem że zostaję z małym w domu,
Antoś jest w takim okresie, że oczy trzeba mieć dookoła głowy więc mam co robić, jeśli pogoda sprzyja dużo czasu spedzamy na dworzu...
jesli macie jakies konkterne pytanko o prosze pytac...

a pustkami się nie zrażam, z mojej strony mogę obiecać, że przynjamniej raz dzienie tu wpadne aby sie z wami przywitać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry