Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ma-Rita moj Manuel rowniez ma na trzecie Antos, tak po moim tacie... :-) to nam sie namnozylo tych Antkow, a wkrotce dolaczy do nas rowniez Antosia... trzymaj sie Sencilla, zycze powodzenia... aby Antosia zdecydowala sie szybko przyjsc na swiat...
"
a my chcemy ślub w pażdzierniku a nie tak jak on chce
Chrzcilismy mlodego w Polsce, a mamy tylko slub cywilny. No i ksiadz tez zaczal mruczec, ze no jak to tak, bez slubu koscielnego, dlaczego nie mamy tego slubu itp. Smedzil mi za uszami , zeby nie myslec o kwestii pieniedzy (oplata za slub), bo to nie problem itd. Ta cala przemowa przeszkodzila mu jednak w zakasowaniu 150 zl za chrzest.

Gdyby nie to, ze moi rodzice juz wszystko przygotowali to powiedzialabym mu zeby mnie pocalowal gdzies i ochrzcila mlodego w Holandii.
a na koniec mi powiedział że jak przyjedzie "ten mój tak zwany mąż "żeby jeszcze do niego przyszedł a ja mu na to że nie mam zamiaru powiedzieć rodzinie w ostatniej chwili to wyjechał do mnie z mordą że ja chce bal urządzaća nie dziecko chrzcić że chcemy udawać rodzine a nia nie jesteśmy i takie tam
wkurzyłam się i wyszłam co będę z idiotą dyskutować ach muszę się odstresować bo wsciekła jestem 

(powiem Wam w tajemnicy, hihi, ze moj byly tez jest ksiedzem
).