reklama

Holandia

reklama
witam i bardzo współczuję z powodu tej burzy ja odkąd mieszkam w bloku boję się troszkę mniej ale jak mieszkałam w domku to była masakra a w domu sama podczas burzy bym nie została za nic w świecie ,mój mały maruda też jest nieznośny ale on to nie od pogody bo jest super a raczej z powodu ząbków :szok:już by mogły wyjść bo mam dość w nocy budzi się co 2 h :-):-):-)

hej ile ma twoj maly? niewiem czy pisalas bo niewiem bo my tez mamy zabkowanie od msc mam dosyc juz tez noce co 2h jak niemowlak,my mamy juz dwi dolne jedynki i gorna jedynki i dwojki sa na wylocie pchaja sie na dobre no i te homory z tad tez....dobrze maja ci tatusiowie -prawda duzo fajnych rzeczy ich omija ale i te zle ich omijaja:baffled:

Mój mały właśnie dziś skończył 6 miesięcy a ma już na dole 3 ząbki miesiąc temu mu wyszły a teraz góra się szykuje a na dodatek zaczą się przemieszczać i jest wszędzie wystarczy że na moment go spuszczę z oczu :-)dzis się dorwał do kabli od komputera ale fakt są też urocze momenty :-)ja własnie uczę mojego mówić mama ale on woli baba no cóż muszę jeszcze poczekać :-D:-D:-D

pozdrowienia dla wszyskich mam z Holandi gdzie jestescie dziewczyny moze ktoras jest z okolic Horstu ???:-p:dry:

Załączniki

• DSC07597.JPG
    DSC07597.JPG
    274 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC07646.JPG
    DSC07646.JPG
    159,6 KB · Wyświetleń: 39
witam, oj jakos sie troszeczke pusto tutaj zrobilo... :baffled: ja jestem z okolic Groningen... wiec raczej kawelek drogi od Ciebie... :tak: mieszkam w Holandii od ponad trzech lat i jestem szczesliwa mama 13-to miesiecznego Manuela... :happy:

pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie

Załączniki

• Afbeelding 057a.jpg
    Afbeelding 057a.jpg
    223,6 KB · Wyświetleń: 40
  • alb - 45 a.jpg
    alb - 45 a.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 47
Witam Was prawie weekendowo:tak:
Mój mały też fixuje na zęby, wychodzą mu trójki na dole. Zasypia mi o godz 23:00 a budzi o 6:30:szok::baffled:. Do tego nauczył się siedzieć i jak go położę (jeszcze od czasu do czasu się chwieje, więc nie mogę go zostawiać samego) to jest krzyk, płacz, wrzask i wszystko razem. Nawet zasypia już na siedząco:baffled:
Już niedługo nasza 4 rocznica ślubu i nie wiem co mam wykombinować na ten dzień, może koleżanki z forum mi podpowiedzą?
Tęsknię już za ładną słoneczną pogodą... jakiegoś grila by się w weekend zonbiło a tutaj non stop taka :baffled: pogoda
PaulinaAnna, Sencilla już urodziłą?
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry