reklama

Holandia

Hej hej dziewczyny...
Ja to najbardziej na świcie lubie kapuste kiszoną mojej mamy prosto z beczki!:-D:-)
Oj zawsze tam nurkuje jak tylko jestem w domu,a najwieksza wojna zawsze o kwaśnice była...
No i też mi na samą myśl az ślinka poleciała...
Zjadło by sie coś takiego zjadło...
Ale cóż tym razem nie bedzie "nurkowania" bo na 9 piętrze u teściowej kapusty nie mają;-), a ja jutro własnie wyjeżdzam na komunie do Polandii.
I zamiast sie wczoraj pakowac na spokojnie:tak: to ja z kąta w kąt tak łaziłam,że nawet prania mi sie poskładać nie chciało:zawstydzona/y:...
Sierotka ze mnie,ale ostatnio to mi sie nic nie chce i jakaś senna jestem....:baffled:

Dziś gnam do pracy, pewnie jak przyjade do domu do dostane weny twórczej i zaczne pakunki.
A i jeszcze mężuś wraca :-) z tej 4ro -tygodniowej delegacji do domu- w końcu!

Wpadne jeszcze na chwilkę potem- miłego dnia kobiety!

reklama
Czesć kobitki, u mnie pieknie słoneczko świeci, oby tak pozostało :tak::-)

Zaraz małego biore na mega długi spacer, jak zawsze w środę.

Ania udanej imprezki w pl zycze:-)

Do miłego...

beauty dzięki Niko też Cię pozdrawia:tak:

Dziewczyny nie uwierzycie:szok::szok::szok:... umieściłam na forum niedzieli ostrzeżenie przed tą babą i napisała do mnie jedna dziewczyna, że w identyczny sposób ją oszukano. Podałam jej mój numer i dzadzwoniła do mnie, to jest ta sama rodzinka tylko zmienili imiona ONA - Asia, ON - Marcin, DZIEWCZYNKA - Zuzia.
Wszystko się zgadza wygląd, zachowanie, te same zabawki przywoziła dziewczynka i co jest charaktersytyczne, że dziewczynka na wszystko mówiła "niunia". Na imię Zuzia wogóle nie reagowała. Podali też, że tym razem mieszkają w Hadze i podali inne miejsca pracy. O tej samej godziny przywozili dziecko i o tej samej odbierali. Dziewczynka tak samo wyglądała i tak samo chodziła ubrana, jej matka też pasuje do opisu, ale tatuś już nie.
Jak myślicie jaki oni mają cel? Gdyby chcieli załatwić sobie opiekunkę za darmo to zrobili by nas obie w jajo po miesiącu, prawda? A im 3 dni wystarcza... Mi tylko jedno "chodzi" po głowie, ale czekam na wasze zdanie, co o tym sądzicie?

Hejka mamuśki, witam piątkowo.

U mnie troszkę zabiegania....a wszystko wina tej cudnej pogody....ledwo mała wypije poranne mleko to pokazuje "da-da", i tak do 10 spacerujemy lub szalejemy na placu zabaw...potem przymusowe śniadanko i dalej zabawa do 11:45 potem płacz bo pora spać. Ja natomiast wtedy sprzątanko, obiadek, prasowanie...co tylko się da zrobić do 14:15....mała się budzi, jest herbatka i "da-da" do 16:45 i płacz bo trezba iść na obiad ....Dobrze że mąż wraca o 17 i zajmuję się wtedy więcej małą ..bo ja padam, a czasami jak coś mi odbije to po obiadku wskakujemy na rowery i robimy jakieś 45-60 minut po wioseczkach i drodze przy zatoce....Nie mam już sił wcale na wieczorne rolki i babyboom....Teraz tak pokochałam kawę że nie wiem już co to herbatka :oo2:

Ale z nowinek, na dziś Sencilla miała termin porodu, i siedzę jak na szpilkach i nie wiem czy zadzwonić do niej czy nie....bo może własnie dziewczyna wydaje na świat Antosię ....z drugiej strony jeśli dziś nie urodzi to może się odezwie na forum, bo dziś mieli im założyć internet...więc czekam :sorry2:
Aneta-ja chyba bym sie wybrała na policję i skróciła szczęście tej analfabetki :dry:
My w niedzielę wybywamy na coroczny zlot samochodów Dacia...módlcie się aby było fajnie i mili ludzie oraz jedzonko, bo gdzie tam ja i samochody :-p
A już za tydzień rodzinny wypad do Poli...już się nie mogę doczekać:rofl2:
No spadam do kawusi.
Miłego dnia.

No witam, sama siebie ....pustki że hoho :szok:
Ale co tam, melduję że rozmawiałam ze Sencillą, jest nadal 2 w 1 , ma skurcze przepowiadające ale jak narazie nic się nie rozkręca....no i internetu nadal im nie założyli więc nie może nic skrobnąć do nas.
Kochane mamuśki....miłego weekendu.

Witam wszystkie mamusie jestem tutaj nowa mam 6-miesięcznego synka Dawidka i też za miesiąc planuję wyjazd do Holandii (po chrzcie małego) bo mam już serdecznie dość siedzenia samej z dzieckiem w Polsce i tak trochę was podtrzytuję co tam słychać na emigracji i chciałabym dołączyć do was w większym gronie zawsze łatwiej pozdrawiam gorąco :-);-)

reklama
agnes74 witamy:tak::tak::tak:
Ja chyba rozumiem Ciebie najlepiej, bo przez całe 7 miesięcy też mąż pracował w NL, a ja byłam z dziećmi w PL. mam 6 miesięcznego Oliwierka i 4 letniego Nikodema:happy::happy::happy:, a w NL jesteśmy już wszyscy razem od 3tyg.
W jakiej części Holandii będziecie mieszkać?
Zaglądam tutaj codziennie i tak pusto tutaj...:-(:-(:-(:-(
PaulinaAnna bardzo Cię proszę pozdrów ode mnie Sencille i powiedz, że teraz ja trzymam kciuki tak jak ponad 6 miesięcy temu ona za mnie :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry