reklama

Holandia

Dzien dobry :-)

Jestem i zyje :tak:Tylko czasu brak, bo egzaminy za pasem :baffled:

Witam serdecznie nowa mamusie i mala Zosie :-):-)

Aneta wspolczuje przejsc z tym babsztylem :baffled::baffled: Mam nadzieje, ze uda Ci sie odzyskac zarobione pieniadze. Ja raz mialam taka jazde z Belgijka, u ktorej opiekowalam sie dziecmi. Dzwonilam, pisalam SMS-y, zostawialam wiadomosci itp. W koncu znalezlismy namiary na jej meza (dyrektora firmy budowlanej) i moj maz zadzwonil do niego. Pieniadze szybko wplynely na moje konto :tak:

Pozdrawiam Was babeczki. Skrobne cos wiecej jak znajde chwilke :happy:

Milego dnia :-D

reklama
Dziewczyny czy ja kupię tutaj mąkę ziemniaczaną? Jak się nazywa po holendersku? Te słowniki internetowe są do du...., a nie wiem, gdzie mąż włożył słownik.
Chcę zrobić jutro na obiadek kluski śląskie

Kapuche dostaniesz w każdym sklepie, przeważnie na stoisku warzywnym w takich srebrnych półkilogramowych torebkach, tylko zwróć uwagę czy nie bierzesz np z ziołami czy curry :rofl2:.
A kluski śląskie mam zamrożone i chyba jutro też je zrobię :happy::rofl2:

reklama
Jak czytam slowo kwaszona to mi slinka leci:-p
Dzisiaj bylam w AH i doznalam szoku.Widzialyscie ile nowosci jest dla dzieci z firmy Friso?Cala polka.Fajne kaszki sa na mleko po 4-ym,6 i 12-ym miesiacy w takich pudelkach jak mleko w spozywczaku od krowy ,dodatkowo sa w kartonikach.Mojemu malemu bardzo smakowaly,zjadl na kolacje.Stalam przy polce a taka Turczynka podeszla i wziela caly kosz tych nowosci:baffled::szok:,jakby to byl rzut jednorazowy.
jutro tescie zawitaja do nas,takze do nastepnego:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry