Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)

Szkoda, że wszystkie nie mieszkamy blisko:-
). Jutro też mamy wolne, zobaczymy jak będzie w poniedziałek
robiłąm dziś pranie i pojechałam na zakupy i moje pranie deszcz zalał na balkonie, całe szczęście, że (jakoś wyjątkow dziś) miałam okno dachowe w sypialni zamknięte

,ma byc znow ladnie,ale troszke chlodniej.
.Bede zagladac,bo siedze w domu chora.

;-)

okazało się ze jakimś sposobem przestawiłam z funkcji pieczenia na mikrofale... heh nie wiem czy to już starość czy moze zakochana jestem
Ide czyścić piekarnik i robić nastepnego biszkopta, mam nadzieję ze obejdzie sie bez przygód 
bidulka. W piatek miała chrzciny i jak wróciliśmy z koscioła tak strasznie zaczela nam płakac że ja wyłam razem z nią. od czwartku zeszłego tygodnia była przeziebiona i tak myslałam ze jej przejdzie, bo wczesniej lekarka zapisała jej antybiotyk i myslalam ze pomoze, siedzialam nad nią z Fridą i aż mi oczy na wierzch wychodzily bo tyle miala tych smarów. Teraz robie jej 2 inhalacje dziennie i zaczyna jej polmału przechodzic.. moj biedny skarbus tyle się nameczyl

w sumie to moja wina, bo byłam głupia, naiwna i łatwowierna. Matka dziewczynki, którą się opiekowałam nie zapłaciła mi, zrobiła mnie w jajo

. Szlak mnie zaraz trafi!!! Nie dość, że wydaliśy na naprawę auta 1600e, zapłaciliśy 3 borki maklerowi i jesteśmy spłukani z kasy to ta wredna baba jeszcze mnie wyrolowałą