reklama

Holandia

reklama
Witaj natko:tak::happy:;-)
Wczoraj spotkałam się z beauty, jest bardzo sympatyczną kobitka i ma śliczniutkiego synka:tak::tak::tak: Szkoda, że wszystkie nie mieszkamy blisko:-(:-(. Od wtorku opiekuję się 2.5 letnią dziewczynką Oliwią, wtorek był ok, wczoraj koszmarnie (zresztą beauty widziała) już chciałam zrezygnować, a dziś było super i mama przyjechała po Oliwie ok 12:30, więc miałam dziś trochę luzu (jeśli można to tak nazwać przy 2 dzieci:tak:). Jutro też mamy wolne, zobaczymy jak będzie w poniedziałek:confused::confused:robiłąm dziś pranie i pojechałam na zakupy i moje pranie deszcz zalał na balkonie, całe szczęście, że (jakoś wyjątkow dziś) miałam okno dachowe w sypialni zamknięte:tak:
Pozdrawiam
Dlaczego tak tutaj pusto? Gdzie się podziewacie?

Witam Was Kobitki:tak:
Pogoda fatalna, a już miałam plany co do dzisiej szego dnia:-(:-(:-(:-(
toola wspominałaś kiedyś o formularzu VT, mam pytanie, czy można go otrzymać także w języku angielskim?

Anetka,za dwa dni bedzie lepiej:tak:,ma byc znow ladnie,ale troszke chlodniej.
A ja mam taka alergie,ze chyba zejde z tego swiata.Mam tak gardlo podraznione,ze nie moge mowic i przelykac,bo wszystko staje w gardle.Tabletki nie moge przelknac.
Jeszcze ci cholerni robotnicy.Wyobrazcie sobie,ze 6 okien wymieniaja naprzeciwko w bloku,juz ponad 3 tygodnie.Jest tak glosno,ze szkoda gadac.Dobrze,ze nie w calym bliku wymieniaja,bo roku by zabraklo.
Ja wczoraj kupilam to mleko sinlac,bo nutrlinon sie juz skonczyl i mojemu dziecku baaardzo smakuje:tak:.Bede zagladac,bo siedze w domu chora.

Kamila współczuję bolącego gardła i zdrówka życzę. Wiem co to znaczy, u nas to chyba rodzinne, ja, mój mąż i Niko kilka razy w roku mamy tak zawalone gardło, że szok i wtedy tylko antybiotyk pomaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kamila chyba wolałabym słuchać hałasu niż codziennie mojej sąsiadki (policjantki zresztą) z dołu, że za głośno chodzimy po podłodze i jak małemu np grzechotka upadnie to już jest u nas do góry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś Oli kończy 6 miesięcy, więc zrobiłam do kawy owoce w galaretce, coś szybkiego, ale słodkiego - Niko uwielbia:tak:
A co się dzieje z resztą kobitek?

Czesć dziewczyny
Właśnie o mały włos nie puściłam chałupy z dymem:baffled:
Wstawiłam biszkopt na tort dla Julki do piekarnika, nastawiłam czas i wyszłam z kuchni zamykając za sobą drzwi żeby mały nie podleciał i mi czegoś nie poprzestawiał. Minęło chyba z 30 minut, wiec ide zobaczyć co tam słychać, otwieram drzwi... a tu smród, pełno dymu... :szok::szok: okazało się ze jakimś sposobem przestawiłam z funkcji pieczenia na mikrofale... heh nie wiem czy to już starość czy moze zakochana jestem :baffled: Ide czyścić piekarnik i robić nastepnego biszkopta, mam nadzieję ze obejdzie sie bez przygód :-D

Kiedyś kupiłam Szymonowi Sinlac, ale niestey bardzo mi sie po nim odparzył:-(, teraz kupiłam Dreumesmelk z Nestle za 5,70 ale jeszcze go nie próbowałam.

acha, pochwale sie jeszcze,ze w końcu kupiłam sobie rower :-), teraz tylko coś dla młodego wykombinowac i w droge...

hej. Moja Zosia chora:sad: bidulka. W piatek miała chrzciny i jak wróciliśmy z koscioła tak strasznie zaczela nam płakac że ja wyłam razem z nią. od czwartku zeszłego tygodnia była przeziebiona i tak myslałam ze jej przejdzie, bo wczesniej lekarka zapisała jej antybiotyk i myslalam ze pomoze, siedzialam nad nią z Fridą i aż mi oczy na wierzch wychodzily bo tyle miala tych smarów. Teraz robie jej 2 inhalacje dziennie i zaczyna jej polmału przechodzic.. moj biedny skarbus tyle się nameczyl

Witam poniedziałkowo:tak::tak::tak:
Jestem zła jak osa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w sumie to moja wina, bo byłam głupia, naiwna i łatwowierna. Matka dziewczynki, którą się opiekowałam nie zapłaciła mi, zrobiła mnie w jajo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Szlak mnie zaraz trafi!!! Nie dość, że wydaliśy na naprawę auta 1600e, zapłaciliśy 3 borki maklerowi i jesteśmy spłukani z kasy to ta wredna baba jeszcze mnie wyrolowałą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

natka współczuję Twojej malutkiej. Mój Oli jak miał 3tyg to miał zapalenie oskrzeli i leżeliśmy 2 razy w szpitalu (wyszliśmy w wigilię). Zdrówka dla malutkiej:tak:

reklama
Hej witam wszystkich...

Widzę,że coś nie za wesoło na tym naszym wątku...:-(
Natka życzę Zosi szybkiego powrotu do zdrowia...tak czasami muszą się namęczyć te nasze smyki.Co zrobić - życie...:nerd:

Co do Ciebie Anetko2222 to jestem w szoku!
Jak to ci nie zapłaciła????:crazy::szok:
Pewnie nie żadałaś pieniędy co dziennie tylko miała ci zapłacić pod koniec tygodnia...?
Nie wiem jak cie pocieszyć...z drugiej strony baba ma niezły tupet.
Bezczelna.:wściekła/y::no::szok:
Nie martw sie wkrócte staniecie na nogi...
Jestem z tobą myślami jak ci to coś choć troszeczkę pomoże.
Przykro mi że tak cie ktoś wykorzystał...ale pamiętaj NA CZYIMŚ NIESZCZĘŚCIU JESZCZE SIE NIKT NIE DOROBIŁ...
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry