reklama

Holandia

aniahaven ona chciała mi zapłacić za miesiąc z góry, ale ja jestem taka głupia, naiwna, każdemu wierzę i każdego mi jest żal...
Miałam dobre intencje, chciałam nauczyć małą mówić (ma 2,5lat i na wszystko mówiła niunia), robić kupkę na sedes (już raz u mnie zrobiła). Jak uczyłam małą to ona powtarzała, chciała się uczyć... cieszyła się jak Niko i ja robiliśmy jej brawo kiedy za 20 razem udało jej się powiedzieć dżem.
Matka tej dziewczynki ma 20lat i który pisze przez "u", córka przez "u", każdy przez "rz", Polaków przez "u" - brzydko się z kogoś tak wyśmiewać, ale jestem wściekła na tą babę! Ja jak piszę szybko to też popełniam błędy hi hi, ale napewno nie w wyrazie który:-D:-D:-D
Jeszcze na forum pisze, że w Holandii Polacy jej pomogli wielokrotnie...
Przepraszam, że tak tu się użalam, ale już mi lepiej:laugh2:

reklama
Aneta, strasznie mi przykro,ze tak sie stało. Babka ma tupet :crazy:. Pewnie nieświadomie dołączyłaś do grona pomagających jej Polaków :baffled:. Przykre,ze na samym starcie życia w Holandii macie takie trudności, ale NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO , sama nie raz sie o tym przekonałam i wierze że u Was też wszystko odwróci sie na dobrą kartę:tak:
. Tylko się nie załamuj i nie poddawaj :tak:

Aneta,czy to nie jest mama i Oliwka??Daj mi na priv jej numer telefonu,zaraz zadzwonie do niej,zalatwie to a na niedzieli powinnas napisac ostrzezenie przed nia.Moderator bedzie pilnowal,zeby nie zalgowala sie pod innym nickiem.

Tulipanek ma racje - daj jej numer tel.może ktoś jej nagada do rozumu.:angry::angry::angry:
Sama bym to chetnie zrobiła też...:tak:.
Ochhhhhh jacy ludzie są podli czasami...
I KONIECZNIE napisz na forum ostrzeżenie przed nią, niech nie wykorzystuje czyjegoś czasu i dobrego serca.Wstrętny babsztyl...
I nie zamartwiaj sie już...będzie dobrze...
Pozdrawiam.
A gdzie sie wszyscy podziewacie?:-)

Niewazne czy chciala Ci dac te pieniadze czy nie,wazne ze w rezultacie nie dala.Jak odzyskasz to haslo na niedzieli to daj tam ostrzezenie,bo wiele osob szuka pracy jako opiekunka.Widzisz,bledy robila,ale cwana jest.Ja pamietam te dziewczyne,bo wszyscy jej uwage zwracali,ze takie byki robi:tak:

Dzień dobry wszystkim mamuśką!

U nas słoneczko świeci może będzie cieplej niż wczoraj brrrrrr...:rofl2:
Ja wpadam tylko na momencik,czy ktoś mi potrafi powiedzieć co znaczy glazenhaler?
Bardzo proszę o tłumaczenie tego słówka....;-)
Do później, miłego dnia.

aniahaven sprawdziłam wszystkie słowniki internetowe i nie ma znaczenia tego słowa, więc nie pomogę:no:
Ma-Rita co się z Tobą dzieje?
na niedzieli jak zapomnisz hasła to podajesz swój login i email i już od wczoraj czekam na odpowiedź i nic:-(. Pisałam do moderatora z innego konta i też 0 odzewu:baffled::baffled:
Kurcze chyba mi się coś poprzestawiało, bo miałam okres 1 dzień:szok:, a zawsze mam 7dni (pewnie to zmiana klimatu).
Miłego dnia

reklama
Witajcie, mam nadzieję ze bedzie cieplej bo aż mnie trzesie z zimna:baffled:, nie wiem chyba znowu coś z moim krażeniem sie dzieje :zawstydzona/y:

Ania, glazenhaler- mnie wychodzi ze to coś szklanego , tylko co? jedyne pasujace co znalazłam to szklana hala, sala , przedpokoj...

Natka , jak tam Zosia, lepiej się juz czuje?

Paulina, Pola, Toola znowu Was wywiało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry