aneta 2222
Entuzjast(k)a
aniahaven ona chciała mi zapłacić za miesiąc z góry, ale ja jestem taka głupia, naiwna, każdemu wierzę i każdego mi jest żal...
Miałam dobre intencje, chciałam nauczyć małą mówić (ma 2,5lat i na wszystko mówiła niunia), robić kupkę na sedes (już raz u mnie zrobiła). Jak uczyłam małą to ona powtarzała, chciała się uczyć... cieszyła się jak Niko i ja robiliśmy jej brawo kiedy za 20 razem udało jej się powiedzieć dżem.
Matka tej dziewczynki ma 20lat i który pisze przez "u", córka przez "u", każdy przez "rz", Polaków przez "u" - brzydko się z kogoś tak wyśmiewać, ale jestem wściekła na tą babę! Ja jak piszę szybko to też popełniam błędy hi hi, ale napewno nie w wyrazie który

Jeszcze na forum pisze, że w Holandii Polacy jej pomogli wielokrotnie...
Przepraszam, że tak tu się użalam, ale już mi lepiej
Miałam dobre intencje, chciałam nauczyć małą mówić (ma 2,5lat i na wszystko mówiła niunia), robić kupkę na sedes (już raz u mnie zrobiła). Jak uczyłam małą to ona powtarzała, chciała się uczyć... cieszyła się jak Niko i ja robiliśmy jej brawo kiedy za 20 razem udało jej się powiedzieć dżem.
Matka tej dziewczynki ma 20lat i który pisze przez "u", córka przez "u", każdy przez "rz", Polaków przez "u" - brzydko się z kogoś tak wyśmiewać, ale jestem wściekła na tą babę! Ja jak piszę szybko to też popełniam błędy hi hi, ale napewno nie w wyrazie który

Jeszcze na forum pisze, że w Holandii Polacy jej pomogli wielokrotnie...
Przepraszam, że tak tu się użalam, ale już mi lepiej

. Pewnie nieświadomie dołączyłaś do grona pomagających jej Polaków
. Przykre,ze na samym starcie życia w Holandii macie takie trudności, ale NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO , sama nie raz sie o tym przekonałam i wierze że u Was też wszystko odwróci sie na dobrą kartę

, a zawsze mam 7dni (pewnie to zmiana klimatu).