reklama

Holandia

reklama
hej dziewuszki!!
czy jeszcze mnie pamietacie, hihi?? :-D to ja, Wasza -jeszcze- ciezarna Sencilla!! Haha, wywialo mnie na troche. No wiec melduje sie znowu, od pieciu minut mam internet!! :tak:

czuje sie super, choc bylam wykonczona po przeprowadzce i urzadzaniu mieszkania, na dodatek caly czas w stresie, ze Antosi sie pospieszy :) A jej tam nadal dobrze :) Widze ze zawitalo do nas sporo nowych Mamus, witamy witamy :tak: Niestety na razie nie mam jak poczytac zaleglych postow...:-(

Hejka dziewczyny :-)
mogłaby mi któraś powiedzieć jak wstawić suwaczek bo nie wiem dlaczego jakoś nie mogę pozdrawiam serdecznie;-):-):-)

Agnes74, ja jakos wstawilam suwaczek, ale za chiny nie pamietam, jak to zrobilam... :zawstydzona/y: Jestem komputerowym nic-nie-wiedziakiem, wiec raczej Ci nie pomoge... Zreszta moj sie zdezaktualizowal.. Antosi jeszcze nie ma, a on mi juz cos pokazuje o jej pierwszych urodzinach :happy: Cos jakos cicho sie zrobilo na forum... Gdzie sie podziewacie, dziewczyny? (mowi ta, co jej bylo duzo na forum przez ostatnie 2 miesiace :blink:) U nas jest teraz moja Mama, wiec sie strasznie ciesze :-) Marysia moja wlasnie slodko spi w hamaku na balkonie, moj mezulek cos tam grzebie przy scianach, ach, sielanka.. ;-)
Postaram sie teraz troche poczytac zalegle posty, bo nic nie wiem co u Was!!
PaulinaAnna, jak tam piaskownica, gotowa?

witam wekendowo !!
sencilla właśnie ten suwaczek co mam też jakoś mi się wstawił tylko teraz nie wiem jak to zrobiłam bo chciałam go poprawić bo ten to do niczego nie pasuje a mam nowego laptopa i tu jest program vista i narazie nie mogę dojść co z czym ach :szok:
a kiedy twoja dzidzia ma się urodzić (na kiedy masz termin ) a swoją pierwszą córeczkę też rodziłaś w Holandii bo ja bym się chyba bała i jak synka rodziłam to wolałam się jednak przemęczyć i sama w PL być niż tam urodzić fakt ja nie znam języka :-):-)dziś cały dzień spędziliśmy u rodziców na wsi super pogoda aż grzech siedzieć w miescie :-)a i mały musi trochę z ludzmi poprzebywać bo wyrośnie mały dzikusek :-Dciągle ze mną a teraz już się strasznie niecierpliwi i dorwał sie do kwiata:szok:pozdrawiam wszystkie dziewczyny i udanego wekendu:-):-):-)

reklama
Agnes, Marysie rodzilam w PL i juz wiecej tego bledu nie popelnie :no: Termin z Tosienka mam... 5 dni temu ;-) Teraz to juz tylko czekac :tak:
A TY gdzie mieszkasz? W holandii czy w polsce? Bo sie jeszcze nie dokopalam do Twoich postow... :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry