Czytalam na raty tyle chcialm napisac i nie pamitam juz co.
Na odparzenia najlepszy SUDOCREM polecam. Uzywalam go przy Kubie i teraz tez jak narazie nie mialam problemow z odparzeniami. A jak bylam w ciazy to pod koniec mialam takie lekkie odparzenie pod biustem wystarczylo jedno posmarwanie i po problemie.
Ja niestety kkupowalam nowe mebelki bo nie wiedzilam ze na Marktplaats mozna dostac tak tanio uzywki. Tym razem postawilam na biale mebelki przy Kubie mialam drewniane rzezbione tez fajne i stoja w Polsce i sie kurza, te mamy z Ikei i sa naprawde solidne az jestem mile zaskoczona. Moze zrobie pozniej zdjecie naszego kacika to wrzuce. Pisalyscie kiedys o tych poscielach z allegro ja ja wlasnie mam jest bardzo ladna ale nic poza tym niby 100% bawelna ale wydaje sie jakas taka sztuczna w dotyku, ale co tam i tak Filip spi z nami :-)
Ktos pisal ale nie pamietam kto o baldachimie ja tym razem nie mam bo tyle sie naczytalam i nasluchalam ze to skupisko bakterii i kurzu ze zrezygnowalam i baldachim lezy w szufladzie :-)
Wogole to powinni wymyslic jakies zakladki na tym forum bo czasami jak napiszecie tyle, ze nie potrafie sie polapac pozniej gdzie skonczylam.
TheHague gratulacje ze wrocilas do wagi :-) Ja dzisiaj weszlam na wage to mialam 1.5kg mniej po mojej wyczerpujacej goraczce i nie jedzeniu przez 2 dni :-(
Wogole to w czwartek dostalam propozycje ogladania mieszkania z 2-go miejsca. Mam nadzieje ze tym razem sie uda zwlaszcza ze to 4 pokoje kazdy moglby miec swoj pokoik. Moze i ja bede sie za niedlugo pakowac tylko my nagrimadzilismy tyle rzeczy ze az sie boje ile mi zajmie przeprowadzka.
Aniu szkoda ze nie ma tutaj "lubie to" bo bym pod twoim wpisem tak dala. Podoba mi sie twoje podejscie do takiego wychowywania :-)