reklama

Holandia

anetka888 trzymam kciuki za mieszkanie ;) ja sie ciesze ze tak szybko nam sie udało bo juz mialam dosc tamtego wlasciciela oszusta, no i jak za takie małe to duzo płaciłam :) i nie musze sie prosic wlasciciela zeby laskawie oddzwonił jak cos sie dzieje , co za ulga psychiczna ;) no i nareszcie mam rowery w piwnicy a nie w mieszkaniu hehe ;)

mnie też czasami brakuje tutaj opcji "lubie to" hhehe

bajerów dla dziecki to jest tyle , ze mozna oszaleć :) mam jeszcze krzesełko do jedzenia w spadku ale musze do niego materacyk dokupic aaaa i na komode tez materacyk do przebierania ;)

pamietam jak za moich czasów były takie pokomunistyczne drewniane hustawki ktore mocowało sie na hakach w futrynie :) to był szał ...

reklama
Madziula widze ze wszystko podostawalas 'w spadku' :-D ale Ci dobrze:tak: ja prawie wszystko tez dostalam, ale i tak duzo musialam dokupic, bo niektore rzeczy mi sie nie podobaly:-p ale to chyba nie po bratanicy, nie? :)

Madziula widze ze wszystko podostawalas 'w spadku' :-D ale Ci dobrze:tak: ja prawie wszystko tez dostalam, ale i tak duzo musialam dokupic, bo niektore rzeczy mi sie nie podobaly:-p ale to chyba nie po bratanicy, nie? :)
nie nie, wiekszosc od kolezanki, która szybko musiała sie wszystkiego pozbywac .... po bratanicy to tylko mam krzesełko do jedzenia ;) aa no i rowerek, ale bedzie stał w piwnicy bo to tego to jeszcze jeszcze :)

a no i oczywiście wózek musze kupić :) to chyba najwiekszy wydatek z tego wszystkiego ;)

Ostatnia edycja:
witam
tyle piszecie że zapominam co mam napisać
co do proszku, ja tak do pół roczku prałam w dziecinnym proszku, ale wtedy byłam jeszcze w Polsce i tam się zaopatrywałam potem już prałam razem z naszym.Kosmetyki mamy z zwitsala i sobie chwalimy.Chusteczki mam również z zwitsala i są fajne bo nie takie mokre jak np z pampersa.Pieluch używam z Aldika, są świetne.

Z leżaczków jak miałam taki BRIGHT STARTS HUŚTAWKA ŚLIMACZEK do 11kg (2287849339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i byłam bardzo zadowolona , Szymek nawet długo się w tym huśtał.

anetka powodzenia z mieszkaniem, napewno w najbliższym czasie dostaniecie:)

a i wczoraj byłam na 3 rommelmarkach małemu nakupiłam dużo fajnych zabawek, za bezcen:)i jakieś pierdołki do domu.Ogólnie zakupy były owocne.

Pozdrawiam miłego wieczoru!

karola ja mam ten bujaczek i jest super, Tomek uwielbia te masaze :)))
co do moerwijku to mieszanka wybuchowa ;) jak wszedzie. tam prawie same bloki, ceny takie jak w calej hadze, zalezy od ilosci pomieszczen, wielkosci i czy jest wyremontowane.

karola82, na moerwijku pełno wszystkiego ( chodź turków nie az tak strasznie ) , ale zdecydowanie lepsze to niż spoerwijk :) dla mnie najwazniejsze to ze mam wszedzie blisko, rowerkiem i tyle. na nikogo nie musze sie ogladac;) to co mam pod reka to mam :)
co do cen mieszkan to ci powiem ze nie bardzo sie orientuje, ja mam to mieszkanie z gemeente a nigdy innych na moerwijku nie ogladalam wiec nie wiem jak to sie kształtuje. ja płace tyle samo co za to co wczesniej tylko prawie 2 razy wieksze i nowiutkie i to mi wystarczy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry