Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni "lubie to" hahahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

U mnie w kolo sa moze ze 4 rodziny tureckie czy jakies tam
Ale za to duzo wiesniaków

przynajmniej ziemniaki moge kupic u farmera i nad morze pojsc spacerkiem.
koncert masakiera, koles umie rozszalec tlum Jestem, jestem - witam wszystkie panieA gdzie Iskierka dzisiaj się Nie odezwała.jeszcze???

Tak, dokładnie tak - czytam, czytam i skończyć nie mogę, a to już 23:30anetka 888 Iskierka chyba utoneła w naszych nabitych postachdzisiaj to chyba sporo zesmy posuneły do przodu
![]()

Hahahaha, nie kochana, to nie to;-)Iskierko gdzie jestes? Ja tez czekam na sprawozdanie. raz dziennie to stanowczo za malo. ja wiem , ze odkad masz pieska w ogole sie nami juz nie interesujesz ;-)taki zarcik.
Kompletnie zapomniał, że w lutym on sam osobiście podpisywał mu urlop.... No i zagadka porannego telefonu sama sie rozwiązała 

Musieliśmy rozkręcić i wynieść część mebli, by mieć gdzie postawić łózeczko. Na szczęscie w tych szafkach była tylko schowana pościel na zmianę, jakies zapasowe firanki/obrusy, a w szufladach moja i mężowska bielizna. Nie zostaliśmy całkiem bez szafek, bo nasze łoże jest nimi dośc wysoko zabudowane.
Był więc tort, kawusia i.... długie rozmowy z babciami i chrzesnymi na skype