reklama

Holandia

reklama
Sencilla wlasnie znalazlam na jakims holenderskim forum ciazowym porade, zeby pic bardzo duzo bitterlemon. Jakiejs kobietce tak poradzil ginekolog :tak: Podobno to ma pobudzic skurcze.

Kamila, nie zalamuj mnie :-D Z Marysia tez mi sie nie obnizyl, juz taka moja uroda :tak: Kazdy lekarz do ktorego pojde zwraca na to uwage, ze mam bardzo mocne i elastyczne miesnie brzucha i one to jakos wszystko trzymaja w kupie :happy:
Ma-Rita, a co to jest ten bitterlemon i gdzie mozna kupic?:confused:

Sencilla Bitter Lemon to po po prostu napoj produkowany przez Schweppes (ci od toniku). Kupisz to w supermarkecie :tak:
A i podobno swiezy ananas tez ma pomoc w wypedzeniu z brzuszka leniwego maluszka :tak:
Az mi sie zrymowalo hihihi

Ostatnia edycja:
sencila a twoja pierwsza córeczka urodziła się w terminie czy też po ?
aneta mój też tak zrobił zwolnił się i po tygodniu w nowej pracy olśniło go że tam będzie mniej zarabiał i ogólnie gorsze warunki ale na szczęście udało się to odkręcić i przyjeli go z powrotem:tak:ale się na niego wsciekłam bo zrobil to nic mi nie mówiąc w tam tym roku jak ja byłam w PL w ciąży :szok:
u was też może się wszystko ułoży w każdym razie trzymam kciuki;-)

Hej hej...
Ooooooooooo fachowuch porad widzę Sencillo ci nie brakuję :-D:-D:-D!
Chociaż tak możemy cie wesprzeć....;-)

Anetko2222 dziewczyny dobrze radzą - niech mąż gna ile sił w nogach...:tak:
Myśle,że powinno wam się udać...Trzymam kciuki...
Ja padam z nóg...idę wyciągnąć sie na chwile na łóżeczku...:laugh2:
A póżniej czekają mnie porządki na stryszku...
Nawet mi sie myslec o tym nie chce, ale odkładam to od miesięcy.
Pogoda mi chociaż sprzyja, bo nie jest tak goraco.
Pa pa

dziewczyny, ja juz po zazyciu oleju rycynowego. Wonderolie, hihi, moze zdziala cuda :tak: Odczuwam teraz, delikatnie rzecz ujmujac, WZMOZONA perystaltyke jelit :-D Antoninko, pospiesz sie!!

Sencilla 3mam kciuki aby Tosia sie już zdecydowała na wycieczke w ramiona mamy;-)
a rodzisz w domu czy w szpitalu bo nie doczytałam? I jak starsza corcia oswoiła sie z myslą starszej siostry (w jakim jest wieku bo suwaczek nic nie liczy)

reklama
Witam Was
Macie racje, że mojego męża szef przyjąłby go, ale mój mąż już nie chce tam wracać, będzie wyśmiany, zresztą tam jest kilka szefów i jeden mu powiedział, że on jeszcze nie poznał Polaka, który by 10e zarabiał na godzinę na rękę, a drugi, że bardzo mu przykro, że odchodzi, ale go rozumie.
Pojechaliśmy podpisać ten kontrakt - niby jest ok, ale okarze się dopiero jak przeleją mu pieniądze na konto. Zaznaczyliśmy sobie w kontrakcie, że jeśli nie będą wypłacalni to odchodzi bez gadania!
Zobaczymy co to będzie:baffled:
Sencilla trzymam kciuki za Tosie i Ciebie, aby było szybko i bez bólu:tak:
KamilaRotterdam jak Twój malutki się czuje? Już wszystko ok?
Miłej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry