reklama

Holandia

reklama
Astrid smacznego
A ja sobie pospałam i zaraz się biorę za kolację. miałyście czy może macie takie wodniste upławy?

Tak, mi lecialo na poczatku ciazy, caly czas bylam tam mokra i to nie normalny sluz tylko jakby woda. Juz sie nawet balam ze to infekcja czy cos, ale bez zapachu i w ogole nic niepokojacego , potem wyczytalam, ze moze sie pojawic zwiekszona wydzielina z pochwy. Potem jakos zaniklo ale nie pamietam dokladnie w ktorym tygodniu to bylo.

Jeszcze dopowiem Robalku, zebys bron boze nie zagladala na polskie strony bo tam sie juz snuje teorie ze to wody plodowe sie sacza, i inne czarne scenariusze , obys sie nie denerwowala w Twoim stanie; ja podczytywalam ang stronke i tutaj jest ladnie wyjasnione, jesli wodniste i bezzapachowe, to normalny objaw wczesnej ciazy, jezeli natomiast wydzielina zmienia kolor na szarawy, zielony, zielonawy czy zolty oraz wydziela nieprzyjemny zapach, wtedy nalezy udac sie do lekarza :

A discharge is often normal, especially if it's colorless and odorless but if you notice an unpleasant odor or excessive discharge that is gray, green, or yellow in color, then you may want to contact your doctor.
http://www.babymed.com/pregnancy-symptoms/vaginal-discharge-early-sign-and-symptom-pregnancy-0

Ostatnia edycja:
reklama
Ayni jak byś wiedziała co chcę zrobić :-D:-D:-D, uspokoiłaś mnie, przepraszam że tak wypytuję ale w pierwszej miałam inaczej ta bardzej do drugiej podobna :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry