reklama

Holandia

reklama
Aniu Ty to masz szczescie... Moj sie garow nie tyka, no moze raz na rok... :confused2: ja lubie jesc, ba! uwielbiam! i jakbym miala do was blizej, to bym u Twojego meza zamowienia skladala:tak:

hihi...moj sie pomylil z powolaniem - powinien zostac restauratorem tak mu znajomi mowia :rofl2: i jeszcze go namawiaja zeby otworzyl knajpke /nawet sezonowa/z polskimi daniami -kielbacha, rybki wedzone - pierogi ruskie - krokiety hihi...:tak:

nie no dziewczyny chyba ide cos zjesc - moze jogurtem uda mi sie oszukac moj slinotok hihi......:-D:-D

niuniu - szkoda...

aaaaaaaaaa a ja od poniedziałku dieta i siłownia ! a Wy tu o takich dobrociach gadacie.......... mniam mniam mniam! :)

Aniahaven jak tu jest z łowieniem? Bo ja też łowię, a tu nie wiem jakie są opłaty i przepisy!
a ze spaniem chyba faktycznie już nie będzie drugiej drzemki. Duża dziewczynka z Niej :)

Spadam do spaniaaaaaaaaa. mam nadzieję, że uda mi się szybko zasnąć bo ostatnio coś z tym mam problem...

reklama
Aniahaven jak tu jest z łowieniem? Bo ja też łowię, a tu nie wiem jakie są opłaty i przepisy!
a ze spaniem chyba faktycznie już nie będzie drugiej drzemki. Duża dziewczynka z Niej :)

dzien dobry...

Axe musisz wykupic zezwolenie np w sklepie wedkarskim sa forumularze albo mozna online... :tak:Vissen? Altijd de VISpas mee! - Sportvisserij Nederland moj M placi rocznie ok.30 euro czyli niewiele;-) a w razie kontroli pojedynczy mandat za brak takiego zezwolenia wynosi 50euro...:szok::baffled: wiec warto miec:-D / co roku nowa karta/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry