reklama

Holandia

Jaka ładna pogoda za oknem:-D

No i się wyjaśniło, dlaczego Janek taki niespokojny ostatnimi nocami. Idą mu kolejne ząbki:szok: Aż 5 teraz, obie 2-jki i obie 3-jki u góry oraz jeszcze jedna 2-jka na dole!:szok:

U mnie w planach na dzisiaj: sprzątanie, latanie po mieszkaniu na miotle;-), prasowanie itp itd. Jak się w miarę odrobię to wyskoczymy z Jankiem na spacerek, bo wczoraj odkryłam kilka innych ciekawych zielonych miejsc w Rijswijku:tak:

reklama
Iguana widze ze masz abmitny plan jak ja wczoraj... :-D/ ja zrealizowlam co do ostatniego podpunktu/ a dzis mam lenia:-) czekam wlasnie na mojego korepetytora;-) - dzis juz na 100% mam lekcje:tak:...
Axe a twoj maz tez lowi? bo my sie z moim M wybieramy na makrele nad morze...:-pw lipcu kutrem 50-osobowym... a potem bedziemy je u nas wedzic i jesc ...:rofl2:

Kurde co my mamy z tym jedzeniem od wczoraj????:-):szok::-D

Witam

Aniu ja chce takiego meza:sorry2::tak::-DCo prawda mój tez gotuje i to dobrze ale rzadko:happy: Noale trudno zebym czekala do 18 az przyjdzie i ugotuje...:sorry2::-D Najbardziej przypadly mi kielbaski i rybki wedzone mniam ,mniam:tak::tak:
Axe pewnie nie mozesz spac bo juz zyjesz wyjazdem..

Ja sie wczoraj troche spieklam ale nic nie boli:sorry2:
Co do polisy to ja tez nie mam ,pewnie sie rozgladne za tym "pogrzebowym":baffled:
Hague widac ze Tomus zadowilony z boxa:tak:
Niunia sernik z brzoskwiniami tez uwielnbiam ,tak ze 4 razy w roku go pieke:tak::-D

Kupilam kg czeresni i truskawek wiec sie bede obzerac:tak:A w sobote jest targ na naszej ulicy wiec beda owoce od rolników za grosze:tak:

Iguana czyzby spodobal Ci sie park Vredenburch? :) ja tam zawsze chodze, pozatym to jedyny park w mojej okolicy... :baffled: ale zwierzatka sa, mozna wejsc, poglaskac, nakarmic i pobawic sie :-)

Karola gdzie ten targ?? ja bym sie przejechala, bo tu na mojej dzielnicy wszystko drogie, a na targ nie chce jechac bo tak wiecznie tlok.. :/

Ostatnia edycja:
Karola widzisz jaka gapa ze mnie... axe do PL jedzie a ja jej tu wyjazdy wspolne proponuje...:sorry2:
Mniam mniam uwielbiam czeresnie - w Bredzie 3 x w tyg jest targ... ale w sobote najwiekszy wiec beda mega zakupy:tak::-Dowocowe...

Dzień dobry :)
Iguana wiem co czujesz bo u mnie to trwa od 4 miesiąca hahaha... My czekamy na trójeczki... bo jedynki, dwójki i czwórki już mamy wszystkie :) a trójeczek braaaaaaak!

Ania super dzięki :) U Nas się płaci 270zł na rzeki i stawy... wszystko by było ok tylko szkoda, że ryby nie biorą... a tu pewnie jest raj dla wędkarzy :) na jesień wezmę sobie spinning i spróbuje tu połowić :) możesz mi też polecić jakieś miejsce do łowienia! :) dzięki z góry..

a Wy dziewczynki jakie plany na dziś> Mój Kuba dziś ostatni dzień w pracy przed wielkim urlopem. CIeszy się jak diabli.. bo rok bez przerwy przepracował... a w takiej pracy bez przerwy to pewnie ciężko heh...

mediumkknnq4614a263bdc00bef03554.jpg

Ania chętnie kiedyś skorzystam!!!! Mój Kuba nie łowi, za to ja łowie od 4 roku życia :) Pochwale się i powiem, że na Mistrzostwa Polski jeździłam, Mistrzem Koła i Okręgu byłam pare lat z rzędu... wsumie cała Familia u mnie łowi bo Ojciec od 20 lat ma sklep wędkarski, dodatkowo jest Vice Prezesem Koła a moja Mama Skarbnikiem Zarządu.. i tak zostało :) Mój Kuba niestety nic ciekawego w łowieniu ryb nie widzi.... i pewnie go nie przekonam ;/ ciężki jest do takich spraw...
Karola ja ogólnie mam problemy z zasypianiem ;/ od dłuższego czasu... nie wiem czemu... a wyjazd może dodatkowo tu komplikować moje spanie heh :)

Hague na scheveningen nie daleko portu:tak:

Aniu u nas jest tez 3 razy wtyg turecki bazar,ale ja tam nie jezdze bo za tloczno ,ale owoce i warzywa pyszne:tak:Oprócz tego jest bazar co tydz na innej ulicy:tak:

Mnie sie w nocy koszmary snily i oczywiscie w boku bolalo :baffled: A teraz nie moge siedziec na 4 literach bo tez boli ,co chwile wstaje i cos grzebie:tak:

Na obiad tylko zupa kalafiorowa ,a na wczesna kolacje domowe hamburgery:tak:

Karola u mnie ostatnio często kafiorowa lub brokułowa bo Miśka lubi :) Na całe szczęście została mi zapiekanka z wczoraj i zupka kalafaiorwa też więc dziś mam spokój od garów... za to jutro obiecałam bratu placki po węgiersku....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry