Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mój też gotuje i to baaardzo smacznie. Potrafi zrobić coś z niczego, a ze mnie to marna kucharka - niestetyCo prawda mój tez gotuje i to dobrze ale rzadkoNoale trudno zebym czekala do 18 az przyjdzie i ugotuje...
![]()

Anetko, mnie jęczmien wprawdzie ominął, ale od wczoraj czuje ból wewnętrznego kącika oka i wydaje mi się, że mam go zaczerwieniony. Plaga jakaś czy co?Obudzilam sie dzisiaj z ogromnym jeczmieniem na oku i tak mnie boli buuu robilam zlotem ale nic nie pomaga.
Wczoraj w pracy mialam taki dzien ze odechciewa sie wszystkiego a z pracy najchetniej bym zrezygnowala.
No właśnie jakoś wszystkie sprawy do zalatwienia skumulowaly mi się na koniec ciąży... Za każdym razem jak pomyslę, że wszystko mam juz dopięte na ostatni guzik i teraz tylko czekać na bole porodowe to okazuje sie ze muszę gdzieś coś zalatwić - lekarza, szkołę, badania, odbiór blije doos, itp...Iskierka cos ty taka zabiegana ostatnio?

dzieci pewnie beda w 7 niebie:-)
szkoda tylko kasy na znaczki, po prostu pracuja tam chyba niepelnosprytni...
przy brzegu grasuje tez chinka z wiaderkiem i wygrzebuje ostrygi z wody
Ja tez nie mam ochoty dzis na nic , a widze ze Michalek tez lezy przed tv i ledwo zipie

ze chce sobie polezec