Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

przylacze sie do czeresniowych zajadaczy... uwielbiam...![]()

Czereśnie też bardzo lubię, ale ja należę zdecydowanie do grupy truskawkowych zajadaczy![]()
Już za ponad tydzień i będę w Polsce! Nie mogę się doczekać....tylko znowu samolot. Jak ja nienawidzę latać. To moja prawdziwa fobia![]()
Ayni oni tak lubią.. Mi też się zdarza dostać od nich upomnienie pare razy albo jakiś liścik....
Miłego wypoczynku w weekend dla Was![]()
Ty mieszkasz koło Rooseendala Ayni?
Powiedzcie mi jeszcze, czy dla takiego maluszka wystarczy na spodzie sam boxkleed? Bo widzialam na marktplaats jeszcze i materacyk, ale tylko u jednego sprzedającego. No i teraz nie wiem czy kupić, bo boxkleed jakis taki cienki jest...
Marktplaats.nl > Boxkleed en boxmatras - Kinderen en Baby's - Boxen
Co wy o tym sądzicie?
A ja nienawidze dlugich tras samochodem, zdecydowanie wole latac , uwielbiam to uczucie w brzuchu na czas wzbijania sie w powietrze oraz przy ladowaniu, kocham latac!!Już za ponad tydzień i będę w Polsce! Nie mogę się doczekać....tylko znowu samolot. Jak ja nienawidzę latać. To moja prawdziwa fobia![]()
Ja mam regularnie co jakies 2 miesiace. Nie wiem czemu. Wybrali mnie z tlumu moze... Albo mam pecha. W kazdym badz razie tak sie dzieje, i dziele sie z wami moimi frustracjami
na szczescie to juz ostatnia, jakos nie bardzo podoba mi sie ten pomysl odwiedzin no ale coz co kraj to obyczaj..... jeszcze ciasto musze kupic bo z wczorajszego niewiele zostalo
i po mlodego do przedszkola
bawcie sie dobrze