reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
niunia hehe ja też jak byłam mała to mi robili takie fontanny bo miałam okropnie liche włosy i nic sie z nimi nie dało zrobić :) spokojnie teraz nadrobisz :) gumki, spinki, opaski.....mmmm

w sobote jedziemy do rotterdamu pogadac z tym polskim ksiedzem, jak sie nie zgodzi to prosic go ani plakac nie bede, mamy niedaleko holenderski kosciol i tam bedziemy chrzcic w razie 'w' :-) ogolnie to bysmy pojechali do tego ksiedza Obiedzinskiego, ale za duzo ludzi chcemy zaprosic (najblizsza rodzina ahah ale nie wszyscy maja auta :p) i nie beda mieli jak dojechac do tamtego kosciola, a do nas tylko sie chrzestni wcisna.

Niunia No ja w soboty mam wolne i bardzo chetnie sie spotkam. Do Wijku mam rzut beretem wiec czekam na propozycje nasze dzieciaki pewnie by sie fajnie bawily razem bo w tym samym wieku.

Co do waszego spotkania to bardzo chetnie ale u mnie weekend 7.8 lipca odpada bo moj Kuba ma urodziny i mam gosci. W Wijku tez jest bardzo fajna plaza mozna na molo sie wybrac wiec kiedys mozna zorganizowac spotkanie.

Aniu bardzo dziekuje za te linki dzisiaj bede sie zastanawiac i mozliwe ze wykorzystam cos. Nie pamietam o co pytalas jeszcze wroce pozniej i odpisze.

Co do waszej wczorajszej wymiany zdan to szkoda pisac ale podpisuje sie pod wypowiedziami Sencilli i Nany. Ja nie mam czasu zeby sledzic innych watkow a tutaj jest mi dobrze i bede tutaj pisala. Nigdy nie przeszkadzalo mi sie ktos pytac 10 razy o to samo chetnie odpowiadalam i nie zauwarzylam przechwalania sie dziecmi.

Chyba ze ktos to odbierze jakos przechwalanie sie ale moj Filip podobnie jak Tomus od TheHague zaczal bawic sie stopkami. Niestety dalej meczy sie z obracaniem za ciazka pupcie ma i nie chce mu sie zgrac z reszta ciala ;-)

A jak juz sie chwalic to na calego :
DSC05260.jpgDSC05340.jpg

Ostatnia edycja:
Anetka widze, ze lubicie kolor szary, mi sie tez podoba :tak:
juz za niedlugo nasze maluchy beda siadac, raczkowac i chodzic... a pierwszego slowa to sie baaaardzo nie moge doczekac:blink::sorry2:

hihi, pierwsze slowo to zawsze wielka radosc, jak zreszta wszystkie male "kroczki" naprzod.
Co do obracania, to wlasnie mialam WAm w tamtym tygodniu napisac, ale zapomnialam. PIerwszy raz LIlus sie obrocil z pleckow na brzuszek. Obracanie z brzuszka na plecki mala opanowala juz pod koneic kwietnia.

co do spotkanka, ja chyba sie nie pisze, bo 13 lipca lecimy do polski, a od 1 do 8 lipca jest moja mama u nas z dwiema bratanicami. Wiec nici :( ale w Hadze bede wczwartek, bo jedziemy do czeskiej ambasady wyrobic paszporty MArysi i Lili.

Madziula szpital tez mam pod nosem w razie porodu:-D

Mnie to w sumie obojetne gdzie sie spotkamy .oczywiscie o hadze mówie:tak: Bo gdzies dalej to juz troche strach ,jakby czasem mnie wzielo:sorry2:;-)

NIunia na tej plazy nic za bardzo nie ma ,jedna kanajpka:tak:blisko do portu
traktatie kinderdagverblijf - Google zoeken

Anetko Filipek to kopia Kuby:tak::tak:oj te dzieciaczki szybko rosna:tak:

Hague mysle ,ze jak spokojnie pogadasz z ksiedzem to bedzie ok:tak:
Iskierka jak sie miewacie?

Niunia fajna fryzurka :tak:
No nam sie zacznie,Michal hras pras ijuz fryzura:tak::-D Mam nadzieje ,ze mala w przyszlosci bedzie sie lubila czesac:baffled: Kolezanki corka ma min ladna fryzure..:-):szok:

My po wizycie , wsio dobrze:tak: Strasznie mnie "wymacaly" bo nier wiedziedzialy gdzie dokladnie jest glowa .ale w koncu znalazly:-D:tak: jest w dole:-D:tak:

reklama
No to moze w czwartek u Karoli na rejonie :D ma byc 25 stopni (i slonce niby).
ja lece do pracy, uzgodnijcie co i jak, ja jestem za czwartkiem, obojetnie o ktorej, to Tomka uspie wczesniej, zeby mi niespodzianki nie zrobil :-D i byl rzeski jak bedziemy wychodzic.
to do uslyszenia wieczorem :-D

Do góry