reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ania, ale ladna pogoda nam wyszla :)

ja sie lubie cieszyc osiagnieciami moich dzieci.. kto mnie lepiej zrozumie, jak nie Wy, inne mamusie?
Uwielbiam, jak wstawiacie fotki swoje i swoich dzieci... dawac mi tu ich wiecej!

Wszystkie dzieci nasze sa... na nanana naa...:-D

reklama
Aniu nie chce nic sugerowac ale twoim dzieciom wyraznie podoba sie taki maly dzidzius :-D:-p wiesz ze gdybym nie byla taka stara to z checia zdecydowalabym sie na trzecie :tak:

A o spotkaniu nad morzem mowila Niunia i sie podpisuje pod nim :tak: bo nasze morskie wakacje znowu sie jakos rozplynely wiec nie wiem czy bede miala szanse zobaczyc morze w tym roku :sorry2: wiec ja jestem jak najbardziej za :tak:

Magda juz tylko miesiac i zobaczymy tez w koncu twoje malenstwo:tak:

to piszcie kiedy, Tomek bedzie zwarty i gotowy, przetrzymam go ze spaniem, zeby mi nie usnal w najmniej odpowiednim momencie :-D
mam nadzieje, ze przed sierpniem, bo wtedy do PL jade..

mi by tez najlepiej w lipcu pasowalo bo mam do polowy jeszcze urlop ale pozniej mam tylko 5 razy do pracy isc wiec moze bym sie dopasowala:tak: zaraz sprawdzam ile mam do Haagi

Magda najgorszy miesiac bo nie znasz dnia ani godziny ;-)

reklama
Do góry