reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry wszystkim śpiochom:-D
Pozwolę sobie jeszcze odnieść się do wczorajszej dyskusji:
Iskierka dziewne ze ty bronisz jej a ona broni ciebie.. i kazda ma jeszcze ALE zawsze do dodania...
Chyba mnie nie doczytałaś - nikogo nie bronię, wyrażam tylko i wyłącznie swoje zdanie, a to mi wolno.
wiesz ze gdybym nie byla taka stara to z checia zdecydowalabym sie na trzecie :tak:
Gosia, ty stara??? To co ja mam powiedzieć???
Na karku 40, dwoje dzieci w wieku 15 i 12 i trzecie w drodze - druga młodośc się zaczyna:-D:-D:-D

super zdjecia, widac ze dzieci zadowolone;-)

u nas wakacje od 21 lipca:szok: jeszcze miesiac... a ja juz doczekac sie nie moge:tak:

i ja wstawie zdjecie Wiki tutaj zeby sprawniej bylo;-)

Załączniki

• 2012-05-04 19_27_36.jpg
    2012-05-04 19_27_36.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 43
hejka ;)

jesli chodzi o spotkanie nad morzem to dla mnie jak najszybciej najlepiej hehe bo potem to juz chyba pozostanie mi przyjsc ze spakowana torbą do szpitala i w razie co prosto na porodówkę ;)

niunia słodka dziewczynka, ciesze sie ze tez bede miała dziewczynke :)i bede robiła jej rozne fryzurki itp :)

Witam

Ja tak jak Madzia najlepiej jak najszybciej:tak: Proponuje "moja" plaze:-D jest tu spokojnie,nie ma az tylu ludzi jak na scheveningen lub kijdauin:tak:
Jest nowy plac zabaw na wydmach dla dzieci w roznym wieku:tak:A przedewszystkim jest moj dom z 50 m od plazy w razie czego...

wiec zapraszam. lece sie zbierac bo do poloznej....

Karolina mowisz o Duindorpie??
Nie mam nic przeciwko, w sumie tez tak mysle, ze na Scheveningen tlok i ludzi zawsze full czy to pogoda czy nie pogoda :D Mi pasuje kazdy weekend lipca i do polowy sierpnia :tak: (o ile mi ksiadz nie wybierze malo wygodnego terminu na chrzest...)

reklama
mi sobota i niedziela rowniez pasuje (7 lub 8lipca)
karola- moglabys podac jakis blizszy namiar na twoja plaze?;-) zerkne gdzie to jest:tak:

magda- u nas mala miala takie krociotkie wloski do dwoch lat:blink: jak widac na zdjeciu za duzo fryzur nie moglismy robic:-D

Załączniki

• Zdjęcie0029.jpg
    Zdjęcie0029.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 41
Do góry