PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No to wszystko możliwe jeszcze :-)
Jedyne co ostatnio mój małżonek zauważył że mam sterczące sutki
Natomiast w pierwszej ciąży to już w tydzień po zapłodnieniu miałam obrzmiałe piersi, a mdłości i wymioty towarzyszyły mi od 5 do 13 tc....co teraz mnie czeka to się okaże ....spadam po zakupy, do wieczora kobitki ;-)
Jedyne co ostatnio mój małżonek zauważył że mam sterczące sutki

Natomiast w pierwszej ciąży to już w tydzień po zapłodnieniu miałam obrzmiałe piersi, a mdłości i wymioty towarzyszyły mi od 5 do 13 tc....co teraz mnie czeka to się okaże ....spadam po zakupy, do wieczora kobitki ;-)

gdy pojechalam do szpitala z krwawieniem, lekarz stwierdzil mi ze mam rozwarcie na 1cm i ze jeszcze tydzien dwa pochodze( wiec nie zostalam sama w szpitalu) na drugi dzien tez w nocy pojechalam znowu bo mialam skurcze co 4min a lekarz na to ze nie mam wiekszego rozwarcia to pewnie skurcze przedporodowe(badał mnie murzyn- choc nie jestem rasistka) z bolu nie moglam wytrzymac wiec pojechalam do innego szpitala gdzie okazalo sie ze wody plodowe juz byly zielone. wiki byla sina,miala cale drogi oddechowe oczyszczane z tych wod... no i przy kazdym skurczu krzyczalam jak glupia bo tak mnie bolalo, pod kroplowka 4godziny i urodzilam.