reklama

Holandia

Ja jabłka obieram ze skórki,drąże środek i kroje koła...
Nalewam ciasto na patelnie i nakładam jabłka...:-D a przepis jak Sencilla "na oko"..;-)Czasem doje mleko kwaśne..podobno są pulchniejsze!;)
Trzeci bobas?Hmmm....kto wie.Oboje z mężem mamy po trójce rodzeństwa także było nas 4 dzieci w rodzinie...Czas pokaże...:tak::-D
Sencilla zaraz sprawdze, maluchy najpierw do łóżek marsz!

reklama
No wlasnie ja dodaje kwasne, ale kozie, ono ma specyficzny smak, ktory nie kazdemu odpowiada, ale nawet moja tesciowa, ktora produktow kozich nie znosi, moje racuchy zajadala, az jej sie uszy trzesly!! :tak::-D

Sencilla!
Mam pytanko...jak nazyway się te krople co ci MaRita chyba poleciła..po których zaczął się twój poród....:-D
Moja koleżanka wczoraj miała termin,ale tak sie męczy:sorry2:,że może by jej też pomóc????:-D:-p

no i drogie koleżanki zwrot o 180stopni-wracamy do Polski Rezygnujemy z mieszkania duzo rzeczy sie na to złożyło ale ja się cieszę i o dziwo mój mąż też W Holandii zostaje gdzieś do grudnia Mój trochę dłużej

No właśnie aOLA skąd ta nagła zmiana?:szok::szok::szok:
Sencilla odważna jesteś:tak::-D, a ile planujesz mieć dzieci? Ja chciałabym bardzo córeczkę, ale to bardzo, bardzo (może uznacie mnie za durną babe) za kilka lat oczywiście:tak:, mój mąż chyba się nie da namówić:no:

Ostatnia edycja:
Aneta, chcielibysmy miec czworke, jesli by sie dalo, to chcialabym chlopca i jeszcze jedna dziewczynke :tak: hihi. Ale nie wiem jak przezyje kolejny porod, ciezko to znosze... :no:
Aniu, to sie nazywa Wonderolie.. i zgodnie z nazwa: dziala cuda!!!
Aniu, wyslalam Ci wiadomosc na gg, ale chyba nie doszla.. A mail dotarl?
AOla, a czemu rezygnujecie? Jestescie pewni swojej decyzji?

Jejciu Sencilla podziwiam, ja też chcę czwórkę ale teraz to tylko chłopców....bo nie dam rady psychicznie jesli bedę mieć znowu taką nerwuśną córke :sorry2:
aOla-pisz dlaczego taka zmiana szybka??

A ja miałam dziś przez 2 godzinki w prawej piersi od zewnętrznej strony, takie napięcie jakby mi mleko nachodziło, ale pierś była miekka....teraz już nic nie czuję ........a byłam juz pewna że jestem w ciąży .....czyli nadal czekamy.

Marita- a gdzie kupiłaś taki zapas testów owulacyjnych, i ile Ciebie to kosztowało?
Ja stosuję tańszą metodę-pomiar temperatury codziennie zanim wstanę z łóżka.

na 100% pewni nie jesteśmy Ja tu przyjechałam ze względu na męża On ma tu pracę w spedycji kończy szkoły językowe a ja jestem na wychowawczym Po burzy mózgów stwierdziliśmy że czas spróbować w Pl Mam kolezankę która pracuje w Polsce w spedycji-germanistka i zarabia bardzo fajne pieniądze Mówi że potrzebuja kogoś ze znajomością języka na Holandie Belgie więc może się uda Tam postawa jest taka jak tu teraz zarabia tutaj
ja bym bardzo chciała isc do pracy Mam juz dosc siedzenia w domu Od 3lat nic tylko pieluchy gotowanie........t\utaj prędko do pracy nie pójdę
nie wiem czy nie będziemy żałować ale na razie ja bardzo sie cieszę

reklama
PaulinaAnna pocieszę Cię, ja mam 2 synów i nerwuski takie, że szko:wściekła/y:, teraz chyba dzieci już się nerwowe rodzą;-):-D
Głowa mnie tak boli, że już wytrzymać nie mogę:no::wściekła/y:
Dobranoc
Miłej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry