reklama

Holandia

Paulina Ma-Rita troche Wam zazdroszczę tych pomiarów temp, testów i całego tego planowania... chciałabym miec jeszcze przynajmniej jedno dziecko ale tez mam pewne obawy (chyba jak kazdy)...

aOLA ja wychodzę z załozenia, że obojetnie gdzie czy PL czy NL czy nawet inny kraj - wazne ze razem + satysfakcja życiowa... obojetnie jak decyzje koncową podejmiecie zycze powodzenia i wytrwalosci w dązeniu do dobrego celu...

malec juz kimie od godziny, m. poszedł do pracy a ja mam do obejrzenia zaległe seriale ale nie wiem czy mi sie chce...
posiedze tu jeszcze z Wami a potem chyba tez w kimke uderzę...

reklama
Ania, w supermarkecie: stal na dolnej polce z tylu, haha, ledwo sie doszukalam! A jak podeszlam z nim do kasy, to nie mieli go w pamieci w kasie!pozniej zablokowalam kolejke na kilka minut, bo pol obslugi sklepu sie zastanawialo, ile to CUDO moze kosztowac :tak: Pekalam w duchu ze smiechu :-):rofl2: chyba holenderki nie stosuja takich "babcinych metod":-D

Pauka nie chodź na łatwizne - chyba ci się post skopiował...:-D:sorry2:
aOla ja jestem tego samego zdania co Twiggless...Jest nawet takie motto;
"Byle jak,byle gdzie,byle co,byle kiedy....byle z Tobą!!!"

Najważniejsze żebyście byli razem...
Ja już uciekam...Do jutra kobietki!

czesc dziewczyny...
aOLA no to najwazniejsze aby wy byliscie szczesliwi.
bylismy wczoraj ogladac to mieszkanie i jest super.... tylko wyniknął mały problem... bo to mieszkanie 4 pokojowe... myslelismy ze 3 pokojowe... i szczerze wam powiem ze zastanawialam sie co bedziemy robic na 3 pokojach a teraz sie okazało ze to 4 pokoje......:baffled:

Witam...
Nie wiem jak u was ale u mnie tylko 7 stopni...Brrr!:wściekła/y::-(
A ja na 10.00 umówiłam sie do parku...no nie wiem czy sie bardziej ociepli...:no:
Dzieciaki juz piją mleczko a ja mam ochote na jajecznice.Sencilla jesz ze mną?:-D
A może ktoś chce ?;-)
Napisze później przy kawce...
Wstawać śpioszki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry