reklama

Holandia

aOLA my też non stop mamy pod górkę i czasem mam dość wszystkiego, mam ochotę spakować się i jechać do Polski. Mojemu M coś ostatnio z pracą nie idzie, ale dopiero zaczyna...
Jestem uparta i nigdy się nie poddaje, tym razem też nie:no:
Ostatnio nawet stwierdziłam, że zaczyna mi się tutaj podobać:-)
Przemyślcie dobrze swoją decyzję:tak:. Życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to już na serio uciekam się położyć, bo głowa mnie boli coraz mocniej:wściekła/y:, chyba mnie dziś przewiało:-(

reklama
Jesli chodzi o dzieci to u mnie trojka to maximum a i to jeszcze nie jest pewne, bo zalezy od czynnikow takich jak: moja praca, mozliwosc zakupienia wiekszego domu itp. itd.
Ale co ja tu mowie, jeszcze drugiego sobie nie zrobilam a juz o trzecim mysle :-) Nie wiadomo jak teraz mi pojdzie z zaciazeniem, moze bedzie sie trzeba dlugo starac itp.

Paulina ja te testy zakupilam przez internet. Oto stronka: ovulatietesten en zwangerschapstesten
Jak zamawialam to mieli akurat promocje, ze jesli zamowilas zestaw startowy (25 testow owulacyjnych i 5 ciazowych) to drugi taki sa dostawalas gratis. Wiec za ok. 32 Euro mam 50 testow owulacyjnych i 10 ciazowych :tak: Nic ino testowac :rofl2:
A i tez mierze temperature :tak:
No i z obserwacji wynika, ze sie zgadza, bo wczoraj mialam pozytywny test i bolal mnie jajnik, a dzis pojawil sie juz plodny sluz. Czyli wynika, ze owulacja miedzy 17 a 19 dc.
Co do temperatury to mierze dopiero pierwszy cykl, w poprzednim bralam jeszcze tabletki, wiec za wiele nie moge zobaczyc na tym wykresie. Na dodatek sie przeziebilam i mnie telepie, wiec ZONK, bo temperatura moze byc zaklocona.
Ale jak staralam sie o mlodego to tez mierzylam temperature i udalo sie trafic bardzo szybko. Dwa cykle po odstawieniu pigulek nie staralismy sie, tylko mierzylam temp. W trzecim cyklu staranka i od razu BINGO :-D

aOLA ja Cie dobrze rozumiem :tak:Gdyby tylko moj malzonek chcial sie wyprowadzic (niekoniecznie do Polski) to juz bym pakowala graty ;-) Ale coz...nie ma tak dobrze.

Ostatnia edycja:
witajcie znowu!
tak się rozpisałyście że myślałam, ze nie doczytam do końca...

Aneta my też chcemy mieć jeszcze jedno dziecko i bardzo byśmy chcieli, zeby to był synuś...bo jak dotąd to zaliczyliśmy dwa psikusy: pierwszy na porodówce a drugi na miesiąc przed rozwiązaniem....Może któraś z was ma sprawdzony przepis na chłopca????;-):-)

Sencilla ja naleśniki też robię na oko(mleko, mąka, cukier, soda), ale jabłka kroję na pół i w cienkie plasterki....Mniam!:-D:-):-)

aOla kurcze chyba żartujecie z tym powrotem....ja na Waszym miejscu nie wróciłabym do pracy...Po pierwsze polityka prorodzinna w naszym kraju jest niedopodrobienia! Przemyślcie to jeszcze i może wróćcie do tematu za kilka dni....:tak::tak:

Aniu chyba dobrze mnie rozumiesz, co to znaczy rodzić małego koloska....Jeśli zdecydujemy się na kolejnego dzidziusia to napewno będę rodzić w szpitalu....A przynajmniej będę pod dobrą opieką w razie W...
Na ile planujesz pobyt w Polsce??? Jeśli dobrze pamiętam to pochodzisz z Głogowa? tak...?:confused::-):tak:

Aniu, ja tez juz tylko o wyjezdzie mysle!! Hurrra, tak dawno nie bylam w polsce... tez jedziemy w czwartek :) Aniu, ciekawa jestem, z czym jeszcze sie tak zgramy :tak::-)
Co do powrotu, to moj malzonek jest gotow wrocic juz dzis, ale ja go trzymam w tej holandii :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry