reklama

Holandia

witam....

aOla- szczerze to ci sie nie dziwie ze chcesz wrocic do polski, ja takze planuje ale niestety troche musimy tutaj byc jesli chcemy miec wymarzony domek bo niestety w polsce trudno jest sie dorobić....

natka- zazdroszce ci ze masz az 4 pokoje:tak: u nas to zawsze malo miejsca... chyba nie bedziecie z tego powodu innego mieszkania?

wiki nie daje mi spać, drugi ząbek wychodzi... :baffled:

reklama
hejka
widzicie u nas jest tak że my w Polsce mamy swoje mieszkanie urządzone i teraz stoi puste i czeka Gdybyśmy nie mieli gdzie wracać to bym się nie zastanawiała Powiem szczerze że mam troszkę wątpliwości ale dziś w nocy siedziałam i płakałam bo już mam dość tego zycia-niewiedzy Mam dom i go nie mam Piotruś mi się pyta gdzie jest nasz domek W zeszłym roku 7msc tu potem 5mscu nas potem 4msc u moich rodziców a teraz tu Potrzebuje stabilizacji w życiu a na dzień dzisiejszy mogę ją uzyskać tylko w PL

niunia nam w zupelnosci by 2 pokoje starczyły.. ale zobaczymy. M mowi ze wezmiemy to mieszkanie,bo juz dosyc sie naczekalismy za nim... ja nie jestem tak optymistycznie nastawiona.

Hejka...

Natko z nadmiarem pokoi nie ma problemów...w jednym zobisz sypialnie małżeńską, w drugim pokój malenstwu,trzeci salon i może...bawialnia albo pokój tv...:-D:-D:-D
Chciałabym mieć taki problem...!:rofl2:
Spacerek przełożyłam na 15.00 bo...ja zmarzluch jestem!
Ogrzewanie nawet podkręciłam...:sorry2:Ale słoneczko ładnie swieci więc pewnie będzie ładnie tylko,że poźniej!Mały właśnie przyszedł do mnie...wziął mnie za reke zaciągnął do przedpokoju i wręczył mi buta.:-D
Tym samych chcial chyba powiedzieć; wychodzimy!
A teraz cos na wesoło; :-)
__$$$$___$$$$___$$$$___$$$$
_$$$$$$$$$$$$$""$$$$$$$$$$$$$
_"$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$"
_"__$$$$$$$_______$$$$$$$___"
"______$$$__________$$$______"
"___$____________________$____"
"___$$$________________$$$____"
"____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____”
_"_____$$$$$$$$$$$$$$$$______"
__"______$$$$$$$$$$$$_______"
____"______$$$$$$$$$_______"
______"__________________"

Na egzaminie na prawo jazdy egzaminator pyta podstepnie:
- Co pani zrobi, jeżeli po przejechaniu pięciu kilometrów stwierdzi pani, ze zapomniała pani kluczyków?
- Zjadę na pobocze, włącze swiatła awaryjne, wysiąde z samochodu i sprawdzę, co za matoł mnie pchał taki kawał drogi...

:-D:-):laugh2:
Ja kawkę już popijam sobie a gdzie reszta...?

Hejka:-):-):-)

Właśnie kawkę popijam:-)i czytam co tam u was .....rozpisałyście się ostro:-)
Mój mały wlaśnie zasnął więc mam chwilkę wolną chociaż muszę się wziąść za sprzątanie bo wczoraj miałam mega lenia:szok:nic tylko bym spała:crazy:
u mnie też zimno ....:szok:
aOla też bym chętnie wróciła do PL niby tutaj jest wszystko ok ale już sama nie wiem może jeszcze za krótko tu jestem :baffled:a pozatym w PL też mam własne mieszkanie urządzone i stoi puste :crazy:ale narazie się cieszę bo już nie długo będę w PL na krotko ale zawsze coś :-)
mykam już do sprzątania bo maly się obudzi a ja nic nie zrobiłam:szok::crazy::baffled::baffled::szok:

dzien doberek

wypije z Wami kawkę;-)
wstawiłam obiad - dziś pomidorowa bo juz dlugo nie jedlismy a potem ide na spacer bo slonko wyszło mimo ze chłodno... chcialam na basen dziś podjechac ale sie rozmysliłam, pojade w piątek albo za tydzien jak juz przestane troche kaszlec...
4 pokoje chcialabym miec takie zmartwienie;-) teraz mamy trzy i stwierdzam ze ciasno złaszcza jak pomysle o drugim brzdącu...

My też zaraz uciekamy na spacerek i drobne zakupki...
Marzy mi się ciasto ze śliwkami a dzis targ jest więc chyba sobie podejdę...:tak:
Na obiad u nas dzisiaj lasagne...mąż wpadł na taki pomysł wczoraj!:-D
A teraz zajadamy kisielek...w trójkę!
Sencilla pakujesz się już?
A ty teraz samochodem jedziesz czy zrobilaś nową rezerwacje?
I na długo planujesz zostać?:sorry2:
Podobno pod Amsterdamem słonko nie świeci..więc trzeba korzystać póki jest u nas:-D:-D:-D!
Miłego dnia...

Już chatka ogarnięta obiad przygotowany:-)zaraz idziemy na spacerek za ciepło nie jest ale chociaż nie pada wiec trzeba to wykorzystać :-)
ja mam na dole wielki salon i na górze 3 pokoje i własciwie wystarczyłyby mi 2 bo jeden i tak stoi pusty :-)a nie nakupie tyle mebli bo nie dawno w PL nowe wszystkie meble kupowałam teraz zostawiłam i tutaj muszę wszystko od nowa zaczynać :crazy:szkoda ze domu się nie da przenieść :crazy:było by super
milego dnia kobietki..........:-):-):-)

My już po obiadku posprzątałyśmy....Mały dopiero wstał tak się zaspał,że 3 godziny mu to zajęło...:-D
A teraz uciekamy do parku a po drodze na kawkę do mojej ciężarnej koleżanki..
Glowa mi pęka pewnie będzie padać...:wściekła/y::baffled:
A ja jeszcze kompletnie w strzępach jeśli chodzi o pakowanie...:crazy:
Nawet nie wiem co zabrać...przydałoby się porządek w szafie zrobić najpierw.
Tyle tych ciuchów letnich a na dworze fiu fiu...Chyba zabiore się za to wieczorkiem...:rofl2:
Miłego popołudnia i pysznej kawki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry