reklama

Holandia

No właśnie Niunia a ty skąd jesteś dokładniej???Wielkopolska tyle sie doczytałam...Bo ja pochodze z Dolnego Sląska z miasteczka blisko granicy z Wielkopolską...:tak::-)

No i oczywiście również witam nowa koleżankę- Ann...To już nas będzie trzy z Bredy i okolic...:-):-):-) Ja to jak do Was dołączyłam to utknęłam na stronie 100, a potem to już na wyrywki po kilka stron dalszych czytałam...:-p:-)

Możecie mi coś dokładniej napisać co ze szczepieniami dzieci itd. Zrobię sobie małe notatki, bo już się szykuję psychicznie na ten wyjazd...:-D:happy:

reklama
No właśnie Niunia a ty skąd jesteś dokładniej???Wielkopolska tyle sie doczytałam...Bo ja pochodze z Dolnego Sląska z miasteczka blisko granicy z Wielkopolską...:tak::-)

już kiedyś pisałam, jestem z małej miejscowości pod gnieznem-Trzemeszno

ja troche czytałam forum i szczerze na poczatku byly inne mamy, i trudno mi bylo wszystko zapamietac...;-)

no ale dlatego powstal watek na ktorym mialysmy pisac o sobie-tylko jakos inne mamy nie dopisuja nic:baffled:

Witam z rańca;-)
Witaj Ann:-). Jak Ty wytrzymałaś 3 lata bez Polski, rodzinki-rodziców? My ostatnio byliśmy w PL pod koniec lipca i jedziemy na dopiero na święta, a ja już tak tęsknię:-(...
Aniu, Ann ma rację Hugo Boss jest świetny:tak:
niunia mam rodzinkę w Trzemesznie, znasz może P.L. Kwiatkowskich? Swoją drogą ja również z wielkopolski:tak::-)
I znów się pogoda zepsuła, a chciałam zrobić dziś duże pranko:baffled:
Miłęgo dnia życzę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry