Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Zadnych tabletek nie chce brac,tylko miód został:-(. 
.
.Dwie godz tyg i właśnie się zastanawiamy czy ma siostra tam iśc,bo ja mam mieszane odczucia.Niby dobre i 2 godz,ale czy warto ryzykowac do jakiegioś cygana??Sama nie wiem

.jedna joanna kwiatkowska chodziła ze mną do klasyniunia mam rodzinkę w Trzemesznie, znasz może P.L. Kwiatkowskich? Swoją drogą ja również z wielkopolski:-)
ale nie wiem czy to o tych chodzi...
. Dzwoniła siostra pod ten numer co Ci podałam
.

a jesli chodzi o nocnikowanie Manuela, to narazie rowniez nie widze wiekszych efektow... tzn. jak tylko skonczyl 10 miesiecy zaczelam go sadzac na nocniku... prawie za kazdym razem gdy go posadzilam zagrala muzyczka...
:-) pokazywalam mu i tlumaczylam, ze zrobil pipi.. on sie bardzo cieszyl i nawet sam sobie bil bravo...
ale pozniej pojechalismy do Polski na 3 tygodnie... i podczas tych 3 tygodni nie widzial nocnika... niestety po powrocie do Holandii, Manuel juz nie chcial siadac na nocnik...
i jak narazie przychodzi mu to z trudem... ale ostatnio zauwazylam, ze ten nocnik zrobil sie jakos za maly dla niego... wiec chyba zaczne go przyzwyczajac do prawdziwj toalety... ;-)
nazwisko imie i date urodz.Juz sama nie wiem co mam myslec,ale raczej nie pojdzie . Dzieki za ostrzezenie!
[/