reklama

Holandia

Cudna pogoda dziś :-), ledwo wstałam i mogę juz isć spowrotem spać ;-)

Ann, witaj :-)

Ja dzisiaj mam zabiegany dzień, najpierw z Julką na jakieś warsztaty do centrum musze gnać a wieczorkiem idę poskakać.
Olgunia idę kawke robić to razem sie napijemy ;-)

reklama
A ja jestem zaśpiczona , garło i głowa mnie boli:no::no:.Zadnych tabletek nie chce brac,tylko miód został:-(.
Ania ja lubie ALLURE homme sport-chanel,LACoste i puma czarna z tanszych:tak::tak:.
Ann witam!!
Byłam wczoraj obejrzec to mieszkanie do sprzatania i straszna lipa.Mniejsze niz nasze i to w dodatku jest jakiś cygan czy ktos:no:.Dwie godz tyg i właśnie się zastanawiamy czy ma siostra tam iśc,bo ja mam mieszane odczucia.Niby dobre i 2 godz,ale czy warto ryzykowac do jakiegioś cygana??Sama nie wiem:no::no::no:.
Teraz moja kolej na kawke :-)

Niunia w Jarocinie, między Poznaniem, a Kaliszem tak pośrodku :tak:
Karola, a zdecydowanie odradzam Twojej siostrze te sprzątanie! Mojej koleżance cygan krzywde na całe życie zrobił:no2:. Dzwoniła siostra pod ten numer co Ci podałam:confused:
Dziewczyny mój Oli już chodził przy meblach jak miał 9miesięcy, a odkąd nabił sobie guza wogóle nie chce chodzić, nawet raczkować już się boi:-(, non stop u mamy na rękach:szok:.

witam dziewczynki,
u mnie tez pogoda pod psem...
ja od wczoraj chodze polamana... :-( tzn. niczego nie zlamalam... ale schylilam sie, zeby wyjac Manuela z lozka i cos mi strzyknelo w plecach (na dole) i zaczelo bolec, ze nawet nie moglam sie podniesc... no i boli do teraz... :baffled:
Anetko, podpisalas ten kontrakt na mieszkanko? kiedy sie przeprowadzacie?
Ann, witaj na forum... ja pochodze ze Slaska... a Ty z jakiej okolicy jestes? zycze powodzenia w zafasolkowaniu... :tak:
Aniu, ja polecam Roma i Calvin Klein... :tak: a jesli chodzi o nocnikowanie Manuela, to narazie rowniez nie widze wiekszych efektow... tzn. jak tylko skonczyl 10 miesiecy zaczelam go sadzac na nocniku... prawie za kazdym razem gdy go posadzilam zagrala muzyczka... :tak::-) pokazywalam mu i tlumaczylam, ze zrobil pipi.. on sie bardzo cieszyl i nawet sam sobie bil bravo... :-D ale pozniej pojechalismy do Polski na 3 tygodnie... i podczas tych 3 tygodni nie widzial nocnika... niestety po powrocie do Holandii, Manuel juz nie chcial siadac na nocnik... :no: i jak narazie przychodzi mu to z trudem... ale ostatnio zauwazylam, ze ten nocnik zrobil sie jakos za maly dla niego... wiec chyba zaczne go przyzwyczajac do prawdziwj toalety... ;-)
milego wieczorku... :blink:

Aneta ale mnie przestraszyłaś ,a on wziołdane od mojej siostry::no:nazwisko imie i date urodz.Juz sama nie wiem co mam myslec,ale raczej nie pojdzie . Dzieki za ostrzezenie!
Dzwoniłam pod ten nr chyba ze 30 razy i nikt nie odbiera,po sygnałach poczta sie włacza.Ale jeszcze probujemy.

Ostatnia edycja:
reklama
przedpołudniowe nudy same się rozwiazały bo kumpela zadzwoniła czy bysmy do nich na kawke nie wpadli... nie mogła sie doczekać az Antek zrobi "porządki" w zabawkach jej 2-letnij córki, wiec poejchaliśmy a jak wrocilismy z pogaduszek i Tolek poszedl spać po godzinie walki...
obudził sie po o 16tej, wziełam go na dół a on połozył sie jeszcze na taty brzuchu i śpią do teraz razem :szok:

a z koleżanką rok straszą od siebie czasu nie marnował ;-)

[/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry