reklama

Holandia

twiggless ale Antos nie marnuje czasu:-)
no i pewnie nockę bedziesz miała do bani.
karola nie denerwuj sie na razie!

w moje dziecko coś wstąpiło :szok: nie wiem chyba za krótko spał i się nie wyspał :szok: marudził mi cały czas i na wszystko płakał że nie mogłam nic zrobić a jak z nim siedziałam i się bawiłam to tak samo jak cos nie tak to płakał :szok:
zrobił dzis zielonkawą kupę więc nie wiem czy to na zęby :baffled:
albo taka pogoda bo cały czas pada więc marudził.
ja też jestem jakaś senna.

reklama
Witam popołudniowo!

Dzieki kobitki za pomoc w kwesti zakupu....Do domu jednak przytargałam REPLAY'a...:-D..Bosko pachnie mam nadzieje,że mojemu tez się spodoba!

Twiggless jak zwykle fotki bajeczne!No proszę jak mama synkowi randki organizuje...
Karola jestem tego samego zdania co dziewczyny - bądźcie ostrożne ok?:zawstydzona/y:
I kuruj sie kobietko....
Anetko nie martw się dzieci tak czasem mają...zanim się obejrzysz już bedzie biegał!;-):-)A na reczkach to wszystkie lubią być-nawet moja Karina razem z gipsem!:szok::-D:-)
Mój właśnie się obudził poszedl nakanape i zasnął...hi hi
A teraz kawka...ktoś reflektuje?

Aby poprawić wszystkim pogode /ducha/ dla was to słoneczko!

Witam
Ja to jak wyjechałam z domu o 8.00 rano,Oliwkę do przedszkola odprowadzić to wróciłam o 18.00....hihi....:-):-):-):-)
Jakiś szwędacz mi się właczył, bo złaziłam chyba pół Wrocka...;-)
Najpierw pojechałam do mojej pracy-szkoły, odwiedzić kolegów i moich uczniów...Było super! A moje uczennice to aż rzuciły mi sie na szyję...Bardzo się wzruszyłam, bo znakiem tego, ktoś za mną tęskni i żałuje, że mnie nie ma....
Potem podrodze szałam do kumpeli, która nieszka niedaleko szkoły, na kawusię....no i tak zeszły 2 godzinki...Później to już po Oliwię, ale jeszcze po drodze zahaczyłam o sklep rowerowy i kupiłam Oli do rowerka taki koszyczek na przód i nowy dzwonek....No i jtoś musiał nam to zamontować , więc zawitałyśmy u teścia i potem to już do parku....Nogi to mi już do d...wczodzą!:tak:

Aniu Karinka chodzi do przedszkola z tym gipsem????:szok::szok::szok::-)

Anetko mały napewno sie przestraszył, ze nie chce ci stawać...Poczekaj jeszcze troszkę, ma chłopak czas...:tak::tak::-)A jeśli chodzi o to noszenie to poprostu dzieci od 9 miesiąca zdaja sobie sprawę z tego, ze one i mama to już nie jest jedno, więc taka potrzeba przytulania i bycia blisko mamy jest zupełnie naturalna....A chłopcy to chyba szczególnie...:-);-)

Twigless Ale Antoś to Casanova! Wszystkie dziewczyny na niego lecą....Super!:-):-):-)

Magdalena super że się odezwałaś...No i zdrówka życzę!

Oli padła na Shreku, bo na Tvn-ie dzisiaj leciał....

Witam wieczorowo....
Pauka dzionek milaś niezły...Pozazdrościć!:-D
Oczywiście,że Karinka chodzi do przedszkola a raczej jeździ...;-)

Dla przedszkolanek nie było problemu...bardzo troskliwie sie nia zajmowały!
I Karina jak zawsze po przedszkolu bardzo była zadowolona...

I na tym kończe,mąż wrócił z delegacji i pora nim się zająć!:szok:;-):-D
Słodkich snów wszystkim i milego weekendu!

Dzień dobry wszystkim! Widze pustki jeszcze na forum, ale może późńiej coś się rozkręci :)
Ja już po śniadanku, ubieram się i wyruszam w trasę.
Dziś przede mną odwiedzinki cioci w Leiden i imprezka w Noordwijku.

Ciekawa jestem o której wieczorkiem padnę :rofl2:

MIłego dnia wszystkim życzę.

witam i ja,
my juz dawno po sniadanku... :tak: sloneczko za oknem jak narazie swieci... a Manuel jak nigdy o tej porze, spi.... a to dlatego, ze ostatniej nocy jakos nie mogl spac... zagladalismy do niego dwa razy i w obu przypadkach siedzial sobie i bawil sie swoimi przytulankami... :tak::-D no coz, skoro sen nie przychodzil... najwazniejsze, ze byl spokojny... :tak: z tym nie mamy problemu... :no: dzisiaj czeka nas wizyta u tesciow... w tym tygodniu kupili sobie szczeniaka... :rofl2: wiec idziemy sie z nim "zapoznac"... ;-) tym razem to chyba Manuel bedzie najbardziej zadowolony z tej wizyty... :tak::-D
Aniu, maz zadowolony z Replay'a?
Pauka, a to sie wczoraj nachodzilas... milo, ze uczennice darza Cie taka sympatia... :tak:
Twiggless, Twoj Antos to juz maly podrywacz... ;-)
milej soboty...

my juz po zakupach, pewnie pozniej na cmentarze trzeba bedzie jechac... i do tesciow...

pauka- na pewno fajnie po czasie odwiedzic szkole:-)

karola-musisz z siostra uwazac, bo nigdy nie wiadomo kto sie trafi...

reklama
No jestem i ja!
Siedzę sobie w parku i klikam....Obiecałam wysłać coś pewnym osobom, a przez ten słaby zasięg u mni w domu to nie mogę..,..:wściekła/y::-)

Niunia masz rację- fajnie powrócićdo szkoły na stare śmiecie, ale jeszcze fajniej jak byłaś tam w innym charakterze niż uczniem i potem wracasz tam, a tu ci zgotują takie powitanie....:-D:-D:tak:

Za półgodzinki wracamy do domku, na obiadek....Potem to jak co tydzień oczywiście basen!
Do później, czyli wieczorkiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry