aneta 2222
Entuzjast(k)a
wrrrrrr tyle się napisałam i wszystko mi skasowało

Witam Was po długiej nieobecności
Nie chcę mi się już drugi raz teraz tego wszystkiego pisać, więc tylko się przywitam i uciekam do garów
Ma-Rita gratuluję "zafasolkowania"
:-)
Sencilla poczytaj o aparacie na zęby na forum niedziela. Paulina i Ma-Rita ma rację to kosztowna przyjemność w NL:-(.
Sencilla, Paulina, Pauka śliczne dziewczynki
Niunia ja też nie lubię kawy, ewentualnie 1-2 razy do roku rozpuszczalna. Kiedys piłam nawet często kawę rozpuszczalną, ale odpuściłam podczas ciąży z Oliwierem i tak po ciąży mi już nie smakuje
. Zdrówka dla Wiki
magdalena, beauty, agnes, natka co u Was?
Twiggles ja też czasem miewam "ciche dni" na forum
olgunia każdy związek kiedyś przechodzi kryzys:-(. Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!!!!
Aniu ja robie zupełnie inaczej leczo, ale przepis napiszę później
Pauka co z Twoją twarzą? Zdrówka życzę!!!
Miłego dnia

Witam Was po długiej nieobecności

Nie chcę mi się już drugi raz teraz tego wszystkiego pisać, więc tylko się przywitam i uciekam do garów

Ma-Rita gratuluję "zafasolkowania"
:-)Sencilla poczytaj o aparacie na zęby na forum niedziela. Paulina i Ma-Rita ma rację to kosztowna przyjemność w NL:-(.
Sencilla, Paulina, Pauka śliczne dziewczynki

Niunia ja też nie lubię kawy, ewentualnie 1-2 razy do roku rozpuszczalna. Kiedys piłam nawet często kawę rozpuszczalną, ale odpuściłam podczas ciąży z Oliwierem i tak po ciąży mi już nie smakuje
. Zdrówka dla Wiki
magdalena, beauty, agnes, natka co u Was?
Twiggles ja też czasem miewam "ciche dni" na forum

olgunia każdy związek kiedyś przechodzi kryzys:-(. Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!!!!
Aniu ja robie zupełnie inaczej leczo, ale przepis napiszę później

Pauka co z Twoją twarzą? Zdrówka życzę!!!
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
Mówię wam jak by mi sie tak chciało , jak mi sie nie chce, to życie było by weselsze...
:-