reklama

Holandia

wrrrrrr tyle się napisałam i wszystko mi skasowało:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam Was po długiej nieobecności:tak:
Nie chcę mi się już drugi raz teraz tego wszystkiego pisać, więc tylko się przywitam i uciekam do garów:tak:

Ma-Rita gratuluję "zafasolkowania":tak::-)
Sencilla poczytaj o aparacie na zęby na forum niedziela. Paulina i Ma-Rita ma rację to kosztowna przyjemność w NL:-(.
Sencilla, Paulina, Pauka śliczne dziewczynki:tak:
Niunia ja też nie lubię kawy, ewentualnie 1-2 razy do roku rozpuszczalna. Kiedys piłam nawet często kawę rozpuszczalną, ale odpuściłam podczas ciąży z Oliwierem i tak po ciąży mi już nie smakuje:-D. Zdrówka dla Wiki:tak:
magdalena, beauty, agnes, natka co u Was?
Twiggles ja też czasem miewam "ciche dni" na forum:tak:
olgunia każdy związek kiedyś przechodzi kryzys:-(. Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!!!!
Aniu ja robie zupełnie inaczej leczo, ale przepis napiszę później:tak:
Pauka co z Twoją twarzą? Zdrówka życzę!!!
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Czesć kobitki
Melduje ze u nas wszystko ok.
Poza tym ciagle szukam weny do pisania, ale framuga tak się schowała, że nigdzie nie mogę jej znależć :baffled: Mówię wam jak by mi sie tak chciało , jak mi sie nie chce, to życie było by weselsze...

Pauka, udanej uroczystości w niedzielę zyczę :tak:
Paulina, fajnie Cie znowu czytać;-)
Aneta, witaj na "starych smieciach "

Postaram sie pisać więcej w przyszłosci :tak:, ale dzisiaj coś za bardzo rozkojarzona jestem. Miłego popołudnia :-)

Hej....

Koniec tygodnia i proszę wszyscy sie stawili....
Anetko miło że znów jeste z nami coś długo cie niebyło?:sorry2:
Bauty to pewnie ta jesień cie tak nastraja...:-D
Paulina u nas sie też mówi że jak zepsuty ząb to na chorobę albo kłopoty....:-(
Pauka żeby sie wszystko udało...;-)

Ja uciekam do garów bo czas obiadek mężusiowi przygotować na wieczór!:-D
Pozdrawiam wszystkie obecne i tylko czytające forumowiczki...
Miłego weekendu!

Witam wieczorowa pora:-)
Ja siedze sama w domu ,moj A został dłuzej w pracy,a siostrzyczka poszła na impreze.Pierwszy raz sama i troche sie martwie ,bo poznała dziewczyne z ktora poszła na nk.Malutki nakarmiony spi ,to mam troszke czasu.W nocy czesto nie spie ,bo Michaś nie moze spac i non stop chce jeść.Wiec jak sie da to nadrabiam w dzien:tak:Podczytuje was jak tyko moge.
Mi łej nocki:-D

Witajcie dziewuszki

No u mnie przygotowania i przygotowania....Co prawda obiadek w restauracji zamówiliśmy po tej uroczystości, ale i tak mam na głowie wiele spraw!:tak::tak: Zostało jeszcze tylko prasowanie, no i jutro do spowiedzi....:tak::-)

Oczywiście byliśmy dzisiaj na basenie...Sebek pierwszy raz widział jak Majka się pluska i był w szoku! A Oliwka też nas zaskoczyła, bo pływała na grzbiecie z deską na duzym basenie...Skubana nic sie nie boi! Potrafiła przepłynąć całą długość basenu bez odpoczynku...Może będzie jakąś pływaczką?!

Jeśli chodzi o moją twarz to jest już lepiej...:tak:.Zaczyna sie goić i strasznie zaczyna swędzieć...No a dla wszystkich zainteresowanych to miałam bliskie spotkanie z olejem przy smaźeniu frytek:szok::-(:-(Mam nadzieję, że pod warstwą podkładu uda mi sie to chocaiś troszkę ukryć...Bo inaczej nie będzie mnie na żadnej fotce...Ale zdjęcia Majki wstawię napewno!

Niunia nogę to miałam operowaną ze względu na zerwanie więzadeł krzyżowych w kolanie i przez prawie rok bujałam się to z gipsem od pachwiny do kostki albo w tuforem....No cóż sport to samo zdrowie! Dlatego dokładnie wiem co czuje Ani Karinka i potrafię sobie wyobrażić jaka to musi być dla niej kara się z tym męczyć! Ale u mnie to stare dzieje, bo już 6 lat minęło od mojej operacji...:-)
Aniu cieszę się, że mogłam pomóc...Musisz być cierpliwa i przede wszystkim nie zmuszać Karinki do ćwiczeń! Moze żeby jej było raźniej to poćwicz razem z nią....

Twigless widziałam zdjęcie Twojego Antosia w listopadowym numerze "Dziecka"!!!!!!!!!:-):-):-):-)Super! Odrazu rzucił mi się w oczy....:tak:;-):-)

Magdalena, Natka, Anetka, Beauty i Paulina miło Was znowu czytać! Gdzieście się kobitki podziewały???;-):-)

Miłego wieczorku!

Witam, również melduję że właśnie wstałam.....ale z drzemki z córeczką i mężem....teraz kawusia na pobudkę i do znajomych....dziś robimy sobie gourmet :cool2:
Anetko-a jak Ty robisz leczo, dawaj przepis i Twoje spróbuję.
Twiggles- ja chcę zdjęcie Twego modela zobaczyć-bo nie mam gazety.....oj gwiazda rośnie :-)
Karola-słusznie wysypiaj się jak tylko możesz bo tego długo będzie Ci brakowało a my za Tobą poczekamy tutaj :tak:
Pauka-czyli zabieganie na maxa, a ty tylko taka mała uroczystość...co Ty zrobisz jak będzie komunia :szok:....no i nadal nie napisałaś co się Tobie w buxkę stało??
beauty-skrobnij coś więcej......
Marita-cieszę sie że u Ciebie wszystko dobrze, oj czekam niecierpliwie na foteczkę z USG.....to na kiedy byś miała termin, jakoś lipiec/sierpień?
Aniu-aż dziwne że nic nie napisałaś :shocked2:
Ann-jak możesz to prześlij mi przepis na rogale bo ja go nie zapisałam a znaleźć tutaj to wieki czytania w tył :sorry2:

Miłego słonecznego dnia mamusie.....a ząbkiem się już nie przejmuję:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry