reklama

Holandia

Hej dziewczyny.

Wczoraj była u mnie pani z kraamzorg.
Pogadała sobie 40 min i pojechała. Bardzo miła kobietka. Jakbym taką po porodzie dostała to błabym bardzo zadowolona.

Byłam we wtorek na kontroli u położnej, zrobili mi zatrzyk w związku z tym, że mam grupę krwi rh -, pobrali krew, sprawdzili czy z meleństwem wszystko ok i powiedzieli, że mam przyjść za 3 tygodnie, bo za 2 nie ma po co skoro wszystko jest ok.

Powiedzcie mi kobitki które rodziły w nl czy potrzebowałyście 2 szt kruik czy 1? Bo w różnych źrodłach róznie podają...

reklama
:-) witamy, choc widać że na forum weekend....

my pojechalismy dzisiaj na pogotowie z mała(juz raz tam bylismy) i kazali nam isc do lekarza rodzinnego- i musimy czekac az przyjedzie po 18stej....
znajoma kazala mi kupic masc rozgrzewajaca, wiki ma mocny kaszel i boje sie zeby czasem nie przeszlo na oskrzela lub pluca:baffled:

Ann ja właśnie wpadłam bo przechodziłam odok laptopa;-) ale jak na weekend przystało, fora pustkami świecą...
Pauka nie wiedziałam ze Antek tak od razu w oko wpada, ale nie powiem że bardzo miło mi sie zrobiło jak przeczytałam twoj post z tą informacją;-)
Paulina tez bym chciala mojego modela zobaczyc ale gazetki dopiero przyjadą w grudniu ;-)
Agasta ja miałam tylko jeden i w dodatku pozyczylam go od kumpeli na czas kiedy babka z kramzorgu przychodziła, zeby nie miała się o co czepnąć, z resztą ani razu go nie uzyłam, było gorąco jak moj młody się urodził wiec dodatkowe ciepło z kruik'a było zbyteczne... ale miał być to był...

miłego wieczorku

Hej dziewczynki!!!

Ja się dziś makabrycznie czuje,więc mnie nie ma z wami...:-(:zawstydzona/y:
Kruik ja miałam jeden ale go nie użyłam nigdy....
Śpijcie dobrze ja spadam z powrotem do łóżeczka!:-);-)

Witam weekendowo :-)

Dopiero co na tyłku usiadłam, cały dzień coś... sprzatanie, zaprowadzić Julke do szkoły, obiad, po Julkę, zakupy i tak dzień zleciał jak z bicza strzelił.
Na szczescie jutrzejszy obiad i kolacje mam z głowy, zrobiłam dzikuski, wiec tylko jakaś surowke sie dorobi i finał :-)
Mojemu zachciało sie jutro jechać na Beverwijk:baffled:, znowu pół dnia w plecy...

Ann podziwiam za cierpliwość, ja uwielbiam rogaliki i pierogi, ale lepienie ich doprowadza mnie do szału:rofl2:

W którym numerze "dziecka" jest Antoś? Ja mam grudniowy i nie widzę go:zawstydzona/y:

Miłego wieczorku i udanej niedzieli Wam życzę :-)

Witam weekendowo:-)
Paulina mój przepis na leczo jest bardzo prosty:
na maśle lub margarynie podsmażam cebulę i kiełbasę pokrojoną w kostkę, dodaję pieczarki w plasterki, troszkę wegety, paprykę (3 kolory) pokrojoną w paski na ok 2cm, następnie dodaję pomidor i ogórek kiszony w kostkę, duszę ok 30-40min, dodaję koncentrak, ketchup, zagotuję i gotowe; do tego świeży chlebek - mniam:tak:
My dziś byliśmy na małych zakupach do nowego mieszkanka w Ikea. Już się nie mogę doczekać 27.11 :tak::tak::tak:
Upiekłam dziś ciasto "babanowca":-p bo jutro gości się spodziewamy:tak:.

Dziewczyny mam problem, mój Oli od kilku dni (chyba po tym pobycie w PL) śpi niespokojnie, rzuca się po całym łóżku i ciągnie się za włoski:szok:. Zawsze zasypiał bezproblemowo sam w łóżeczku i nie pozwala się ululać na rękach, tak się męczy przy tym zasypianiu, już sama nie wiem co mam robić:no:
Twiggless gratuluję synka modela:tak:
Ann pochwal się tymi rogalami:tak:, ja jutro pochwalę się moim bananowcem:-)
niunia co z Wiki?
Aniu co u Ciebie:confused:
Dobranoc:tak:

reklama
po wizycie u lekarza jestem spokojniejsza bo wiem że nie ma żadnego nstanu zapalnego, meczy ja kaszel bardzo mocno:-( ale lekarz tutaj nic nie przepisał-powiedział ze to co daje jest dobre..

twigtless- szykuje ci sie maly model- nie bedziesz mogła sie opedzić od dziewczyn które będą do niego przychodziły jak podrosnie-a w sumie to może i juz zaczna przychodzić;-)

beauty- mogłabys podac dokładny adres tego beverwijku? moja mama kiedys tam była i chciała zebysmy z nia jechali ale nie znamy adresu:confused:

aniu-zdrówka życze:tak:

a tak poza tym to co to jest ten kruik? bo wstyd sie przyznać ale nie wiem:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry