reklama

Holandia

reklama
witam dziewczynki,
Agasta, ja mialam kruik tylko jeden i uzylam go tylko kilka razy... dla swietego spokoju... :tak: ;-) w ogole to jestem bardzo zaskoczona, ze tutaj cos takiego wymagaja... :confused: ja rowniez tak jak Ty mam ta rzadko spotykana grupe krwi Rh-, ale z Manuelem takze bylo wszystko w porzadku... tylko jeszcze bylo by najlepiej, zeby po urodzeniu Twoja dzidzia miala taka sama grupe jak Ty... :tak: a na kiedy TY masz termin porodu?
Anetka, a w Polsce spal Oliwier spokojnie?
Beauty, Twoja Julia chodzi do polskiej szkoly? zadowolone z niej jestescie? a w jakim wieku jest Julcia... bo widze tylko suwaczek Twojego synka...
Pauka, zycze Wam jutro milego i radosnego dnia... :tak::-)
Niunia, jak tam Wiktorka?
Aniu, wracaj szybko do zdrowka i do nas... ;-)
Twiggles, gratulacje dla Antosia...:tak:
dobrej nocki dziewczeta...

Ann, faktycznie bardzo smacznie wygladaja te Twoje rogale i pierogi... :tak::-) a z czym robilas pierogi?
Niunia, dobrze, ze z Wikusia nic nie jest powaznego... :-) a kruik to jest nic innego jak termofor... :tak:;-)
pozdrowionka...

Witam dziewczyny!!

ja niestety w dalszym ciągu bez neta:szok::sorry2::szok::wściekła/y:
dziś jestem u siostry z jej małym synkiem bo ona pojechała na poród do szpitala a ja nie mogę się oderwać od kompa naszczęście dzieci śpią a ja mogę sobie poczytać co tam u was słychać nowego :-)
właśnie chyba mój mały płacze .......................:baffled::baffled::baffled:.nara pa pa

ann- szkoda ze to nie adres bo my z nawigacja jezdzimy i jest latwiej:-) idziemy na wygode hi hi...

agnes-wiem cos jak to jest odlaczonym od internetu-pół roku w ciąży tu siedziałam i nie miałam netu:wściekła/y: i dlatego oglądałam z nudy seriale:-D

A my właśnie wróciliśmy z jesiennego spacerku...pięknie było!:-D
W tym tygodniu poszłam na latwizne jeśli chodzi o wypieki i zakupiłam Appeltaart made in Hema!
Teraz kończymy obiadek....:tak:
Miłego popołudnia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry