Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sencilla ja bym sie tez pisala na spotkanie, moglabys mi tylko podac namiary o ktorej i gdzie????? Troche sie boje bo to moj pierwszy wyjazd na holandia, dotychczas jezdzilam tylko po wyspie ale to taka duza wiocha, mam nadzieje ze z nawigacja dam rade
Sencilla zgadza się to dużo ale nie miałam wyjścia bo stolik potrzebowąłam na juz żeby móc rozpocząc pracę. Karola trzymam kciuki za powodzenie sprzedaży. Gosia pewnie że z nawigacją dasz radę. Fajnie że też przyjedziesz.
Nasza niunia już wykąpana i nakarmiona śpi
A my zaraz będziemy wcinać lody i oglądać film :-)
U mnie idzie wszystko wg planu...dzieciaki wkrainie morfeusza a ja mogę raczyć się lampką wina!w ciszy i spokoju!
Namiary dziewczyny podeśle wam jutro bo mi notes wsiąknął...
Miłego wieczorku...:-)
Tyle dzisiaj naskrobałyście, że już nie pamiętam co kto pisał
Szkoda ze spotkanie jest akurat we wtorek, bo bym sie wybrała, ale mam szkołe :-(
Mój małzon wraca dzisiaj na weekend do domu :-)
Gosia, słodziak z Daana jak nie wiem co
Justaa, witaj:-) Nie martw się na zapas aklimatyzacja itp. Zobaczysz,że wszystko się samo ułoży;-) No i fajnie ze masz starsze dziecko, bo do tej pory byłam sama z tak starym dzieciem;-)