reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
hej Aniu!
no my wlasnie tez zaraz wybywamy na spacerek.
Poszukuje wlasnie jakiejs firmy przewozowej, ktora niedrogo i sprawnie przewiezie mi maly stolik do polski. Maly, ale ciezki :-D

czesc dziewczyny
ale rozpisalyscie sie dzisiaj :szok::szok::szok: W imieniu Daana dziekuje za komplementy. Dzisiaj moj M. ma wolne i caly dzien na dworze siedzimy albo spacerujemy az zmeczona jestem od tego chodzenia ze nawet obiadu chyba nie bede gotowac no chyba ze M. cos wymysli i cos stworzy
Witaj Aha83, nie martw sie malenstwo w swoim czasie wyjdzie, a z mama zawsze najlepiej, moj tez nie chcial wychodzic i tez bylam podlaczona pod kroplowke
Justaa witaj na forum i nie martw sie nikt nie umial jezyka jak tu przyjechal ja nadal nie umie chociaz juz 2 lata tu jestem:baffled::baffled:
Ann oczywiscie dwie dziewczyny, blzniaczki no o czym facet moze mazyc wiecej....niebo na ziemi:-D:-D:-D:-D
Sencilla moj M. jest specjalista w robieniu chlopakow wiec moze nastepnym razem. A lozko sprawdz w ikei
IKEA | Bedden | Bedbanken & logeerbedden | HEMNES | Onderstel slaapbank met 2 lades
moze o cos takiego ci chodzi
Pauka oczywiscie z polski tutaj ceny doprowadzily mnie tylko do bolu glowy
musze isc mleko ukrecic bo glodomor sie obudzil:baffled:

Kobitki ale dzis macie powera do pisania:szok::tak:
My juz po pracy ,obiadek robie.
Aneta michas jest nawet grzeczny w pracy ,ale przychodzi moment spania i mam strasznego stresa.:tak:Bo placze i musze go usypiac,ale potem juz jest ok.W sumie to lubie z nim chodzic do pracy:tak:Wszyscy sie nim zachwycaja,przychodza ogladac:tak:
O 19 przychodzi kobitka ogladac wozek,moze tym razem sie uda.

Jak któraś z Was potrzebuje unikatową karteczkę to zapraszam do zamówień. Zrobię na życzenie, rózne okazje, urodziny, imieniny, narodziny dziecka, rocznica ślubu itd. itp.
Pózniej wrzuce kilka przykładów na wątek sprzedam/kupię
Ide jeść obiadek narka

reklama
Ja już po obiadku, teraz z kolei odciągam mleczko dla Claudii :-)
Aniu ja też poproszę o namiary na tego przewoźnika. Kiedyś przywieźli mi busemm stolik do manicure i zapłaciłam za przewóz 30 euro.

Do góry