• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
hej Aniu!
no my wlasnie tez zaraz wybywamy na spacerek.
Poszukuje wlasnie jakiejs firmy przewozowej, ktora niedrogo i sprawnie przewiezie mi maly stolik do polski. Maly, ale ciezki :-D

czesc dziewczyny
ale rozpisalyscie sie dzisiaj :szok::szok::szok: W imieniu Daana dziekuje za komplementy. Dzisiaj moj M. ma wolne i caly dzien na dworze siedzimy albo spacerujemy az zmeczona jestem od tego chodzenia ze nawet obiadu chyba nie bede gotowac no chyba ze M. cos wymysli i cos stworzy
Witaj Aha83, nie martw sie malenstwo w swoim czasie wyjdzie, a z mama zawsze najlepiej, moj tez nie chcial wychodzic i tez bylam podlaczona pod kroplowke
Justaa witaj na forum i nie martw sie nikt nie umial jezyka jak tu przyjechal ja nadal nie umie chociaz juz 2 lata tu jestem:baffled::baffled:
Ann oczywiscie dwie dziewczyny, blzniaczki no o czym facet moze mazyc wiecej....niebo na ziemi:-D:-D:-D:-D
Sencilla moj M. jest specjalista w robieniu chlopakow wiec moze nastepnym razem. A lozko sprawdz w ikei
IKEA | Bedden | Bedbanken & logeerbedden | HEMNES | Onderstel slaapbank met 2 lades
moze o cos takiego ci chodzi
Pauka oczywiscie z polski tutaj ceny doprowadzily mnie tylko do bolu glowy
musze isc mleko ukrecic bo glodomor sie obudzil:baffled:

Kobitki ale dzis macie powera do pisania:szok::tak:
My juz po pracy ,obiadek robie.
Aneta michas jest nawet grzeczny w pracy ,ale przychodzi moment spania i mam strasznego stresa.:tak:Bo placze i musze go usypiac,ale potem juz jest ok.W sumie to lubie z nim chodzic do pracy:tak:Wszyscy sie nim zachwycaja,przychodza ogladac:tak:
O 19 przychodzi kobitka ogladac wozek,moze tym razem sie uda.

Jak któraś z Was potrzebuje unikatową karteczkę to zapraszam do zamówień. Zrobię na życzenie, rózne okazje, urodziny, imieniny, narodziny dziecka, rocznica ślubu itd. itp.
Pózniej wrzuce kilka przykładów na wątek sprzedam/kupię
Ide jeść obiadek narka

reklama
Ja już po obiadku, teraz z kolei odciągam mleczko dla Claudii :-)
Aniu ja też poproszę o namiary na tego przewoźnika. Kiedyś przywieźli mi busemm stolik do manicure i zapłaciłam za przewóz 30 euro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry