reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A ja wróciłam ze szkoły z bólem głowy:baffled:
Dzieci dopiero poszły spać :szok:, ale może jutro uda nam się dłużej pospać :confused:
Aniu zdrówko:tak:, mężuś właśnie nalał mi lampeczkę winka, więc "cykk":-D:laugh2:
Sencilla myślę sobie, że masz rację z tym piętrowym łóżkiem, bo Oliwierek będzie na niego wchodził i jeszcze sobie krzywdę zrobi.Problem w tym, że to łóżko z szufladą może mi się nie zmieścić, bo Niko blisko łóżka ma biurko i fotel:baffled:, a biurko musi stać przy oknie, więc mam problem:baffled:
Sencilla ten przewoźnik gg201835 (mam tylko numer gg) za przewóz rowerka dziecięcego (dla 6latka) chciał 15e, więc chyba nie dużo:tak:
Beauty to nie masz męża na co dzień w domu:confused: Oj jak się dorwiecie po całym tygodniu to będzie gorący wieczór :-D;-):-)
Karola tak pasuje nam :tak:, to o której w niedzielę będziecie:confused::-) Napiszę Ci adres na PW:tak:
Miłej nocy życzę:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry,
:szok: sobota a ja juz na nogach :-D ale tylko na chwilke
Moj m pojechal do pracy, a mnie glod dorwal wiec musialam wstac, jem wlasnie sniadanko, kawke chyba tez sobie zrobie i wracam do lozeczka bo dzisiaj mam lezec bo oczywiscie wczoraj dobrze sie czulam i poszalam ale przynajniej wszystko zrobione i juz
Milej sobotki zycze

Dzień dobry laski ;-)
życzę miłego weekendu , przyjeżdża do mnie dziś koleżanka i zostaje do jutra ,także nie poklikam z wami .
pa pa

Dzien dobry
My juz nie spimy od 7:tak:Ja pije kawusie , a Misiu broi w łozeczku:-):tak:Słonko pieknie swieci wiec za godz idziemy na spacrek do aldi.Jest tam lózeczko turystyczne za 34 e.Do poski jak znalazl:tak:
Ann odpoczywaj:tak:i nie szalej za bardzo:happy:
Aneta jeszcze nie wiem o ktorej godz,bo rano jedziemy na hale do leiden.A adres juz kiedys pisałas ,tylko nie wiem czy to nie jest ten stary:eek:

Dzień dobry,
my właśnie wróciliśmy z pracy :-D Wybraliśmy sie z tatusiem do pracy, bo musiał zawieźć jedną maszynę w okolice emmeloord no a że ja znam te okolice bo tam kiedyś mieszkałam i wiem, że kwitną tam akurat tulipany, to nie popuściłam i zabrałyśmy się z nim - oczywiście tatuś nie protestował :-) Mała przespała prawie całą droge, więc miałam czas na pstrykanie zdjęć :-D które wstawie później. Teraz musimy szybko skoczyć na poczte nadać polecony.
Narka mięłgo dnia zyczę

reklama
Witam !!!

Beauty u nas na weselu będzie grał zespół Viva szczerze powiem że nawet nie wiem jak oni grają bo ten zespół co chciałam to już był zajęty termin i tak zostało trochę się boję bo jednak od zespołu dużo zależy na weselu :tak::tak::tak:

u mnie masakra byłam przez ten tydzień taka chora:szok:miałam anginę nie mogłam nic jeść ,mówić teraz już trochę lepiej i taka ładna pogoda a ja siedziałam w domu mój mały sięjuż tak wsciekał ciągle tylko przynosił buty i kurtkę i chciał na spacer :tak::tak::tak:

a dziś w końcu idę na parapetówkę do znajomych mam nadzieje że choroba nie wróci po imprezce :tak::tak:

narka miłego wekendu;-);-);-)

Do góry