reklama

Holandia

Dzien doberek!:-D

Pauka mojemu synkowi też coś dokucza w nocy bo śpi i jęczy...koszmary czy ząbki?:confused:
U nas pogoda niedzielna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tzn.pada jak zawsze w niedziele kiedy moglibyśmy gdzieś wyjść razem....:dry:
Ja już po śniadanku, kawkę piję...mój dopiero wrócił z połowów!:shocked2:
Karola jak wieczorek wam minął...Sencilla a ty pewnie gwarno miałaś?!;-)
Ann jak sie masz kobieto?

reklama
Ania oj przyciaglas tym pysznym rosołkiem,a na ciasto ślinka mi cieknie:tak::tak:Wieczorek udal sie ,poszlismy spac okolo 01 :szok::tak::-)U nas tez pogoda nie za ladna ,ale na spacerek sie wybierzemy:tak:

Cześć laseczki !!pamiętacie mnie jeszcze dawno mnie tu nie było bo przeprowadziliśmy się na inne mieszkanie w Holandii i tam nie miałam internetu a dziś właśnie przyjechaliśmy do Polski i w końcu mogę tu zajrzeć nie dam rady nadrobić wszystkiego co naskrobałyście bo dużo tego a ja nie będę miała za dużo czasu ale już po weselu obiecuję że będę na bierząco :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
narka teraz idę do solarium:-):-):-):-)

Hej laski my już w nl :-):tak::-)
Przyjechaliśmy dziś rano tuż przed piątą, jechaliśmy 8 i pół godz.
W tamtą stronę jechaliśmy 9 godz i 15 min. Claudia przespała całą podróż, jechaliśmy na noc.

Wakacje za bardzo nam się nie udały :-( Z 14 dni spędzpnych w pl przez 10 dni padał deszcz, więc nasiedzieliśmy się w domu za wszystkie czasy.
Do tego zaraz w poniedziałek jak przyjechaliśmy to zmarł mi wujek, więc zaliczyliśmy też pogrzeb :baffled:

W dodatku podczas naszej nieobecności robili nam ten remont w łazience i na dole w toalecie, i położyli nam na dole inne kafelki niż zamówiliśmy :wściekła/y:

Tak poza tym to ok, Claudia spisała się świetnie.
W pl wyszkoliła się w obracaniu na bok i na brzuszek, siedzeniu i bierze się już za wstawanie :szok: opiera nóżki o wszystko jak siedzi i podnosi tyłeczek do góry próbując podnieś się na nóżkach.

Jutro wzięłam sobie wolne w pracy żeby ogarnąć chałupkę po remoncnie i na spokojnie porobić co trzeba, bo Claudia idzie jutro do żłobka.

Przebiliśmy małej uszka i też kupiliśmy już fotelik taki od 9 kg :tak::-D:tak:

Do jutra pa pa

Witajcie!

Agnes miło że zaglądnełaś do nas znowu...dzisiaj myślałam o tobie widząc cię na NK!:tak::-)Wypoczywaj...
Agasta fajnie że podróż dobrze wam minęła...widzę że mała ostro bierze się do rzeczy tylko patrzeć a już biegać będzie...:-D
A za te kafelki to bym chyba zabiła...:wściekła/y::szok: a Wam podobają się?

Kafaleki i na dól i na góre wybraliśmy takie same, tylko że na górze w tonacji beżowej na dół w siwej. A oni nam i na dole i na górze beżowe zrobili. Powiedzieli, że je zbiją i położą te właściwe, ale że remont się wtedy o tydzień przedłuży, więc ten tydzień musieli by jeszcze pracować a je nie chcę żeby mi tu hałasowali jak jestem w domu i znowu brudzili w dopiero co posprzątanym mieszkaniu, więc im powiedziałam, że mają sobie dać spokój.
W zamian wymienili nam drzwi i na górze i na dole :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry