reklama

Holandia

;-):-DDobry wieczór!
Ja tak na chwileczke....Dzisiaj dzień pełem wrażeń:tak: Byliśmy całą rodzinką w AQuaparku....No i odwieźliśmy Oli na wakaje do dziadków!

Agnes i Agasta witamy spowrotem....:-D
Agasta widzę, że poszłaś w moje ślady....;-):-)Ja przebiłam Majce uszy jak miała 4 mc! Siora jest kosmetyczką, więc zrobiła jej to w domu, a Majunia nawet nie zakwiliła!:tak::tak::tak::-D Na początku jak Maja poszła do żłobka to miałam gadane, żeby ściągnąć jej te kolczyki, ale się uparłam i nie zdjęłam....No i już się uspokoiło!:tak::-D

A co do tego, że Maja mi znowu coś załapała to powiem Wam, że my wszyscy coś załapaliśmy i Mamy jakieś cholerne rozwolnienia i boli nas brzuch od wczoraj....Ja to myślałam wczoraj, że już nie dojdę z pracy do domu i narobię....:szok::tak:;-):-D:sorry2::shocked2:

Jutro do pracy na 7.00 Więc mówię już Wam Dobranoc:tak::tak::-D:-D:-D Aha a po południu zaliczam 3 już podejście....:-)

reklama
hejka laseczki, ja tylko na chwilkę, wpadłam wam się pochwalic ze od jutra zaczynam prace, bardzo się ciesze:tak::-):tak: Zosia zostaje z opiekunką i bardzo się tego boję, bo ona jest na etapie MAMA MAMA:szok::baffled: Mam nadzieję ze będzie ok:cool2:

Dzien dobry!

Kobiety i znów mamy poniedziałek:-D mama nadzieje że akumulatory naładowane..:tak:na cały tydzień!
Pauka trzymam kciuki...Dasz rade!;-)
Natka gratuluję decyzji / pochwal się co to za praca/ i Zosią się nie martw...czasami dzieci nas potrafią pozytywnie zaskoczyć...:-):tak:
Ja też zmykam...pa.

Dzień dobry.
Claudia już w żłobku, pranie nastawione, ja wcinam śniadanko i zaraz biore się za sprzątanie bałaganu poremontowego :tak: choć wcale nie mam natchnienia.
Po południu jedziemy kupić kabine przysznicową bo ta co mieliśmy wcześniej to się już nie nadaje do nowej łazienki, bo teraz mamy zabudowane wszystkie rury.

Pauka my właśnie też się obawialiśmy co powiedzą w żłobku ale pani powiedziała tylko " o jakie ładne ma kolczyki" i nic więcej na szczęście :-)
Tak wogóle to Arnold nie chciał jeszcze małej przebijać uszka ale ja się uparłam :-D Claudia dostała je w prezencie od mojej kosmetyczki, więc nie miał wyjścia :-D

Miłego dnia

A tak wygląda teraz nasza Claudusia

Załączniki

• IMG_2665.jpg
    IMG_2665.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_2725.jpg
    IMG_2725.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 68
...bry:-(

Dzisiaj masakra dziewczyny...Pół nocy nie spaliśmy, bo Majunia się strasznie męczyła...3 razy jej zmieniałam pieluchę, strasznie rzadką kupę robi....:baffled::-(
Sebek już był z nią u lekarki i jest troszkę odwodniona...Najlepsze jest to, że nie mogę jej dać mleka! Tylko Sinclac, który kosztował prawie 40zł:szok::szok::szok::baffled:

Ja też się źle czuję....Takie mam konwulsje w żołądku, ze :szok::szok::szok:
Jeszcze nic nie zjadłam dzisiaj, tylko wypiłam 2 łyki kawy, ale mnie mdli....
Rany nie wiem jak ja dzisiaj zdam ten egz....

Agasta Claudusia jak zwykle wygląda uroczo:tak::-DA jak urosła przez te 2 tygodnie:szok::tak::-D;-):-)

Aniu dzięki za miłe komentarze na nk!:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Natka gratuluję pracy! :-):-):-):-)Pochwal się tylko co będziesz robić?! A o Zosię się nie martw...Da sobie świetnie radę napewno!!!!:tak:

A gdzie reszta?
Karola jak twoje zdrówko?Już lepiej?

Ja już ogarnęłam pięterko w mieszkaniu, rozpakowałam torby i zaraz ruszam na zakupy.
Dziś wieczorem padnę chyba prędzej niż Claudia :-D

Pauka zdrówka życę i trzymam kciuki

Wróciłam...:-D
Pauka jak ci poszło?...:confused:
Agasta idziesz jak burza...z tym sprzataniem!:tak:
Natka i jak pierwszy dzionek?:-)
Dziewuchy gdzie się podziewacie?:cool2:
Ann a ciebie to tu wieki nie było!:szok::szok::szok:Wszystko ok?:zawstydzona/y::sorry2:

Ja jestem jestem,
u nas dalej nic nowego wiec nie ma o czym pisac...
jeszcze sie kulam, w srode znowu kontrola wiec napisze cos wiecej...
a dzisiaj zostawam wam tylko fotke wielorybka...

31 tydzien...

reklama
Ann jaki ty masz sliczny brzuszek, moj przy twoim to jeszcze maluszek:-)
Ja wypoczywam po wczorajszej eskapadzie nad morze do tej miejscowosci, o ktorej pisalam -Renesse-bardzo ladna malownicza "wioska", na pewno w niej jest wiele atrakcjii , oczywiscie jak pogoda dopisuje. Wczoraj nie padalo, ale za cieplo nie bylo i chyba mnie troche przewialo, w ogole to chyba mnie troche kregoslup juz w ciazy zaczyna bolec i nie moge sie tak szybko z krzesla poderwac jak kiedys.

Sencilla ja juz zrobilam 2 sernik z tej strony tym razem czekoladowy z pomaranczami czekam, az wyprobujesz i podasz opinie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry