pauka_22
mama Oliwki i Majeczki:)
;-)
Dobry wieczór!
Ja tak na chwileczke....Dzisiaj dzień pełem wrażeń
Byliśmy całą rodzinką w AQuaparku....No i odwieźliśmy Oli na wakaje do dziadków!
Agnes i Agasta witamy spowrotem....
Agasta widzę, że poszłaś w moje ślady....;-):-)Ja przebiłam Majce uszy jak miała 4 mc! Siora jest kosmetyczką, więc zrobiła jej to w domu, a Majunia nawet nie zakwiliła!

Na początku jak Maja poszła do żłobka to miałam gadane, żeby ściągnąć jej te kolczyki, ale się uparłam i nie zdjęłam....No i już się uspokoiło!

A co do tego, że Maja mi znowu coś załapała to powiem Wam, że my wszyscy coś załapaliśmy i Mamy jakieś cholerne rozwolnienia i boli nas brzuch od wczoraj....Ja to myślałam wczoraj, że już nie dojdę z pracy do domu i narobię....
;-)

Jutro do pracy na 7.00 Więc mówię już Wam Dobranoc

Aha a po południu zaliczam 3 już podejście....:-)
Dobry wieczór!Ja tak na chwileczke....Dzisiaj dzień pełem wrażeń
Byliśmy całą rodzinką w AQuaparku....No i odwieźliśmy Oli na wakaje do dziadków!Agnes i Agasta witamy spowrotem....

Agasta widzę, że poszłaś w moje ślady....;-):-)Ja przebiłam Majce uszy jak miała 4 mc! Siora jest kosmetyczką, więc zrobiła jej to w domu, a Majunia nawet nie zakwiliła!

Na początku jak Maja poszła do żłobka to miałam gadane, żeby ściągnąć jej te kolczyki, ale się uparłam i nie zdjęłam....No i już się uspokoiło!

A co do tego, że Maja mi znowu coś załapała to powiem Wam, że my wszyscy coś załapaliśmy i Mamy jakieś cholerne rozwolnienia i boli nas brzuch od wczoraj....Ja to myślałam wczoraj, że już nie dojdę z pracy do domu i narobię....

;-)

Jutro do pracy na 7.00 Więc mówię już Wam Dobranoc

Aha a po południu zaliczam 3 już podejście....:-)
Mam nadzieję ze będzie ok