reklama

Holandia

:-D:-D:-D:tak::tak:Dobry wieczór kochane!!!

Dziewczyny mam juz to za sobą!!!ZDAŁAM:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::-(:-(:-(

Czuję sie lepiej, już nie mam jakichś bulgotań w żołądku....:-D:-)A Maja chyba też już lepiej!:-D:-) Zobaczymy jak będzie jutro....

Uciekam już bo rano do pracki....

Miłych snów!:-)

reklama
pauka- GRATULACJE:tak:;-):-)
a jak sie wszyscy czujecie? majka lepiej się czuje?

sencilla- a ty gdzie sie dzisiaj podziewasz?

ann-śliczny brzuszek:tak:
ja z wiktorią miałam jeszcze większy:-D

aniu- spokojnej nocy życze, niech to nie bedzie żaden wirus..

agnes-nie ma co się denerwować:tak: zobaczysz jak ci nocka zleci że nie bedziesz wiedziała kiedy:tak:

agasta-nie boisz sie że mała może niechcący pociągnąć za kolczyk lub zachaczyc o ubranie:confused: ładnie wygląda ale ja się boje żeby wiki przypadkiem coś sobie zrobiła:baffled:

anna117- za mną ostatnio chodzi sernik, chyba ty mi tak apetyt robisz;-)

Niunia, Anna dzięki!:-D

Niunia jeśli chodzi o kolcyki to najlepiej do małego przebijać, bo dziecko nie jest świadome bólu i tego, ze coś ma na uszach i raczej samo nie pociągnie za kolczyk....:tak:;-):-)
Ja Oli przebiłam jak miała 13 mc i żałowałam później że tak późno...Raz, że nie chciała dac przebić drugiego ucha, a 2 że strasznie ją to potem interesowało, co ma na uszach.... :szok::tak::-)Więc Majce już przebiłam wcześniej:tak::tak::tak:Dlatego myślę, że lepiej poczekać do tego, aż dziewczynka sama zachce mieć kolczyki, jeśli się nie przebiło wcześniej....:-D:-D:-D

Dobranoc!

Dzień dobry!;-)

Pauka!

No widzisz - udało się!Dzielna kobietka jesteś!:-D
Erni spał w nocy dobrze, zaraz idziemy do przedszkola...narazie zachowuje sie normalnie!:sorry2:
Miłego dnia!

Dzień dobry!

Pauka serdeczne gratulacje!
Niunia tak jak mówi Pauka, mi też właśnie powiedziano, że najlepiej za małego przekłuwać uszka póki dzieci nie są tego świadome i nie potrafią ciągnąć się za uszka. No i szybciej i lepiej się goi.
O to że pociągną ją w żłobku za uszka to się nie martwię, bo kolczyki nie są wiszące czy kółeczka, więc dzieci nie mają za co złapać :-)
A jak sama się kiedyś pociągnie i będzie ją boleć, to myślę, że już więcej ciągnąć nie będzie :-D
Uszka jej nie ropieją, nie ma nawet czerwonych, więc myślę że nic jej nie dolega.

Teraz po 5 razy dziennie robi kupki i wszystko co popadnie wsadza do buźki, w pl kilka razy ugryzła moją mamę w brodę :-D
Może wkońcu jej coś wykiełkuje z tych dziąsełek :baffled:

Ja lece powiesić pranie, wskocze pod prysznic i jak mała wstanie to idziemy na spacer, bo teraz u sąsiada jest remont - zbijają kafelki i można zwariować cały dzień w domu.

Miłego dnia

Dzień dobry!!!!

Pauka serdecznie gratuluje!!!!!

moje dziecko w PL tak wcześnie wstaje że szok dziś wstal przed szóstą co w Holandii mu się nigdy nie zdarzyło a nawet jeśli to zasypiał z powrotem :szok::szok:

miłego dnia!!!!

reklama
:-DDOBEREK:-D
Ja oczywiście z pracy klikam....Momi tej fatalnej pogody, bo leje jak z cebra, to mam nad zwyczaj wyśmienity humorek!:tak::tak::-D:-D

Jeszcze raz dzięki dziewczyny za Gratulki!
Aniu te misiaczki sa urocze....:-D:-D:-D:-D

Ann na tą kawkę się dzisiaj wpraszam:-D:tak:;-):-D

Również miłego dzionka dla wszystkich....:-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry