Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Po południu świętujemy...Przychodzą goście, będzie torcik...:-)
A jutro już nam tatuś ucieka...
Aniu całkowicie się z tobą zgadzam jeśli chodzi o to, co pisałaś w sprawie Mikołaja....A swoją drogą....Wywód bardzo psychologicznie poprawny:-):-):-):-):-) Może ty się z powołaniem rozminęłaś...;-);-);-):-):-)
Kiedyś właśnie było w Superniani o takiej dziewczynce, która też nie odstępowała mamy na krok i właśnie Superniania tak jej radziła jak napisała Ania!
Hej KOCHANA MAJECZKO Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały. Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą paczek. Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj 100 lat Ci zaśpiewa. Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków masz ode mnie. !!!
U nas dzis piekna pogoda wiec idziemy na plazeDziewczyny w piatek ju jada do polski ,jak o tym mysle to mnie sciskazostane sama ...
Karola masz jeszcze mnie, zawsze możesz wpaść poplotkować:-)
Może wybierzecie się dziś na ten piknik do Zuideparku Właśnie zrobiłam sałatkę ananasową z czosnkiem na piknik
Beauty Ty będziesz Widzę, że przeżyłaś wizytę teściowej
Moja nie przyjedzie,bo dziadek poważnie się rozchorował.
Do później kobitki:-)