reklama

Holandia

reklama
Witamy w piekny dzien!!

:-)dzieki dziewczyny za porady kazda ma swoja racje i wiem ze musze byc twarda bo inaczej to wejdzie na glowe ,od wczoraj nie reaguje na jego histerie jak sie rzuci na podloge to lezy nawet 5 min potem wstal i juz bylo ok i nawet tatus dal rade wykapac i polozyc wczoraj-niewiem odmienilo mu sie??? ha ha:tak::tak:
ide na kawke bo wrocilam ze szpitala z badania krwi i jestem bardzoooo glodna bo musze jezdzic na czczo
Do pozniej :-D:-D

Hej juz wrocilam...
Szyjka trzyma (od kiedy niepracuje hehe) na wczesny porod sie nic nie zapowiada, no chyba ze mlode sie beda juz pchac, bo obie juz leza glowkami w dol obok siebie :szok::-D i byly dzisiaj (zreszta od kilku dni takie sa) bardzo ruchliwe i z ledwoscia daly sie pomierzyc, oczywiscie wszystko gra a waza juz ok 1600gr... Dzisiaj mam zdjecia dwoch serduszek, bo buziaczki tak pozakrywaly ze nie bylo szans na jakies fotki... wkleje pozniej...

Wczoraj mialam znowu badanie krwi, cukier ok, poziom zelaza niski ale to normalka ponoc wiec poza witaminami mam brac dalej zelazo, no i za 2 tyg znowu pomiary...

wszystkiego najlepszego dla majeczki:tak:;-)
dokładamy się do życzeń;-)

wiktoria rowniez jest bardzo przyzwyczajona do mnie, wszystko razem, całe dnie.. ale z checią zostaje z siostrą czy idzie z dziadkiem na dwór i robi mi "papa". choć niekiedy jak ide do lazienki czy kuchni to biegnie za mną:baffled:w sobote przyjezdza do nas mężuś więc będzie okazja aby coreczka spędziła więcej czasu z tatusiem..:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!!!!

a my dziś kupiliśmy garnitur jednak ciemny Arek ma już wszystko kupione może iść do ślubu a ja nie mam jeszcze butów bo ja będę miała sukienkę ecri a nie białą i chyba buty kupię sobie jakieś złote a nie białe co wy o tym sądzice ?i jeszcze coś na szyję muszę kupić ale zupełnie nie wiem co chyba też coś w złocie będzie najlepiej pasowało do białych kiecek to jest dużo dupereli ale jak nic nie znajdę to założę łańcuszek złoty i już :tak::tak:

narka teraz zmykamy do księdza donieść zaświadczenia z USC i zapłacić za ślub:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry