• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Anetko, jesli moglabym cos doradzic, to ja bym na Waszym miejscu znalazla cos "u gaździny",my tak najczesciej planujemy wypoczynek, zazwyczaj jest taniej, bardziej swojsko i jedzonko pycha. no i tak bardziej "rodzinnie", w sam raz dla dzieciakow :tak:

witajcie my dzis mamy szalony dzien wiec nie mam czasu na rozpisywanie sie ale mam pytanie do ANNY117 doczytalam ze jestes z moich okolic a moge wiedziec z kad??? bo faktycznie jestem tu sama w tych stronach tylko AGNES byla kiedys niedaleko ale niewiem dokladnie z kad bo nigdy sie nie spotkalysmy
wpadne potem....

Witajcie...

Anetko pomysł z Zakopcem super!:-D
Sencilla miło cię znów widzieć...twoi goście już pojechali a moi się właśnie pakują!:-)W sobote przyjeżdża moja siostra młodsza z mamą!!!:-D:-D:-D
Bardzo się cieszę!:tak:;-)
A my zaliczyliśmy właśnie większe zakupy i sie dożywiamy...:szok:;-)

Dobry wieczór...

Ja właśnie zabieram się za prasowanie....
Za oknem burza:szok::baffled:, Majunia śpi, więc trzeba sobie wieczór jakoś zorganizować....

A muszę się Wam pochwalić, że już za kilka dni będę posiadaczką własnego auta - Nissana Micry:tak::tak::tak::-D Mężuś przed wyjazdem dogadał sprawę, tylko będę musiała jechać przegląd zrobić, bo jest do 5 lipca ważny....:-)

czesc dziewczyny

magdalena12 super pamięć mimo ze mnie tu nie było jakis czas i nie pokazywał sie nasz suwaczek :-)

Dziekuje Wam za życzonka dla Antosia ;-)

troche mnie tu nie bylo, bo bylismy juz na wakacjach... Antoś obchodzil swoje 2-gie urodzinki w Turcji ale domowa imprezka tez go nie ominie ;-) co prawda połączymy jego swieto razem z moim jutrzejszym ale bedzie miał swoj wlasny torcik :-)
a za tydzien dalej ruszamy na wakacje tym razem na miesiąc do Polski, juz sie doczekac nie moge bo ostanio byłam tam rok temu...

pozdrwaiam Was wszystkie serdecznie

Droga Twigless!:-)
Z okazji urodzin życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść, tęczy na niebie, która przypomni, ze i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności ze o Tobie ktoś myśli, kiedy czujesz sie samotny, przyjaciół którzy Ci wskażą piękno które maja widzieć Twoje oczy, pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz siły w przekazywaniu miłości!:-D:tak::-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry