reklama

Holandia

reklama
Anetko, jesli moglabym cos doradzic, to ja bym na Waszym miejscu znalazla cos "u gaździny",my tak najczesciej planujemy wypoczynek, zazwyczaj jest taniej, bardziej swojsko i jedzonko pycha. no i tak bardziej "rodzinnie", w sam raz dla dzieciakow :tak:

witajcie my dzis mamy szalony dzien wiec nie mam czasu na rozpisywanie sie ale mam pytanie do ANNY117 doczytalam ze jestes z moich okolic a moge wiedziec z kad??? bo faktycznie jestem tu sama w tych stronach tylko AGNES byla kiedys niedaleko ale niewiem dokladnie z kad bo nigdy sie nie spotkalysmy
wpadne potem....

Witajcie...

Anetko pomysł z Zakopcem super!:-D
Sencilla miło cię znów widzieć...twoi goście już pojechali a moi się właśnie pakują!:-)W sobote przyjeżdża moja siostra młodsza z mamą!!!:-D:-D:-D
Bardzo się cieszę!:tak:;-)
A my zaliczyliśmy właśnie większe zakupy i sie dożywiamy...:szok:;-)

Dobry wieczór...

Ja właśnie zabieram się za prasowanie....
Za oknem burza:szok::baffled:, Majunia śpi, więc trzeba sobie wieczór jakoś zorganizować....

A muszę się Wam pochwalić, że już za kilka dni będę posiadaczką własnego auta - Nissana Micry:tak::tak::tak::-D Mężuś przed wyjazdem dogadał sprawę, tylko będę musiała jechać przegląd zrobić, bo jest do 5 lipca ważny....:-)

czesc dziewczyny

magdalena12 super pamięć mimo ze mnie tu nie było jakis czas i nie pokazywał sie nasz suwaczek :-)

Dziekuje Wam za życzonka dla Antosia ;-)

troche mnie tu nie bylo, bo bylismy juz na wakacjach... Antoś obchodzil swoje 2-gie urodzinki w Turcji ale domowa imprezka tez go nie ominie ;-) co prawda połączymy jego swieto razem z moim jutrzejszym ale bedzie miał swoj wlasny torcik :-)
a za tydzien dalej ruszamy na wakacje tym razem na miesiąc do Polski, juz sie doczekac nie moge bo ostanio byłam tam rok temu...

pozdrwaiam Was wszystkie serdecznie

Droga Twigless!:-)
Z okazji urodzin życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść, tęczy na niebie, która przypomni, ze i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności ze o Tobie ktoś myśli, kiedy czujesz sie samotny, przyjaciół którzy Ci wskażą piękno które maja widzieć Twoje oczy, pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz siły w przekazywaniu miłości!:-D:tak::-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry