reklama

Holandia

Dzień dobry.
Twiggless wszystkiego naj naj naj z okacji urodzinek. Dużo zdrówka i samych wspaniałych chwil w zyciu.

Ja dziś miałam nieprzespaną noc.
Wczoraj w trakcie wieczornego karmienia Claudii przyszła sobie do nas Arnolda siostra z mężem no i Claudia się zablokowała i nawet połowy mleka nie wypiła. Po 15 minutach dopiero zoskoczyła kto to jest, ale pić już nie chciała no i oczywiścię się rozbudziła i w nocy zamiast spać to buszowała. Wstawałam do niej 3 razy, wyglądało na to, że nmiała jakies koszmary, bo krzyczała i płakała przez sen. Dopiero po 1 się uspokoiła a ja nie spałam do 2.
Arnold spokojnie przespał noc, bo nic nie słyszał i poszedł szczęśliwy do pracy, a ja ledwo co na nogach stoję :dry::confused2::eek::sad::oo::growl::frown:

reklama
Twiggless!

Życzę Ci tyle spokoju, ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne,:no:
tyle szczęścia, abyś nie oszalała z nadmiaru:-D:-D:-D
i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy,
zaś miłości ponad wszystko.;-)

I dla Antosia mnóstwo spóźnionych buziaków!:sorry2::-)

hihi, Agasta, ja takie noce mam caly czas od 2,5 lat :tak::-D;-)\

Twigless, zycze Ci w zyciu samych dobrych ludzi wokol Ciebie, piekna, milosci i pociechy z dzieciaczka! I wielu prezentow :)

Ostatnia edycja:
Twiggless z okazji urodzin zycze Ci duzo radosci ,milosci szczescia i pociechy z Antosia.
Antosiu dla ciebie moc caluskow spoznionych i dziecinstwa pelnego szczescia !!!!!:tak:
O 12 jade odwiesc dziewczyny na CS:confused::-(:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
bry dzień

DZIEKUJE ZA MIŁE ŻYCZENIA
a tu cos na te okazję ;)

kawa_.jpg

tort%20migdalowo%20morelowy%20do%20arta.jpg

Drinki.jpg

Witam...
Twiggless ja się chętnie załapie na kawkę...bo zaraz zasnę!
A co do drineczka...hmmm jak najbardziej w końcu weekend mamy kobietki!
Ja już po zakupach jutrzejszych:-D pranko wsatwione, obiad mam z wczoraj....tak na marginesie- mój uwielbia piersi Agasty:szok::-D:-D!Bylismy też na zwierzakach a wy co porabiałyście???

Aniahaven ciekawe to co napisałaś :-) Twój m nigdy moich piersi nie widział, ale mówisz że je uwielbia :-D;-):-D;-):-D;-):-D
A tak wogóle to nie jesteś zazdrosna że uwielbia piersi innych kobiet? :-D

U mnie na obiad dziś gulasz mniam mniam uwielbiam

hej hej
my rano w przedszkolu, a pozniej sie Marysi zasnelo (tzn. zmusilam ja do spania, co nie obylo sie bez prosb, grozb i krzyku :baffled: ), wiec bylysmy z Tosia w domku. Duchota u nas nieziemska, a u WAs? Zasypiam, wiec zapodaje kawke... kto chetny?
a jutro sie wybieramy na parapetowke do Ali :tak::-)
milego popoludnia!
my tez uwielbiamy piersi Agasty, ja nie jestem zazdrosna o mojego ;)

reklama
Agasta --- taka zazdrość jest wskazana a poza tym....wczoraj go wystarczająco chyba przekonałam czyje piersi powinnien uwielbiać!:sorry2::sorry2::-D:szok::-D
Sencilla u nas też nieziemska parówka:cool2::szok: zaczynam się zastanawiać gdzie mó wiatrak!:szok:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry