reklama

Holandia

reklama
Twiggless wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, samych radości w życiu i oczywiście spełnienia marzeń:-):tak:
Sencilla u nas duszno, że ja już oddychać nie mogę:szok:, nie wiem czy wszyscy niskociśnieniowcy tak fatalnie znoszą zaduch:confused: Sencilla udanej parapetówki życzę:tak::-)
Nasza opiekunka stwierdziła, że Oliwierek jest taki kochany, grzeczny chłopiec, że mogłaby mieć z 5 takich dzieci:szok::szok::szok:, ale pewnie dlatego, że nie zna jeszcze terenu i nie wie co się broi i gdzie można wejść:tak::tak:
Kiedy moje dziecko wyrośnie z włażenia na parapety, stoły, biurkam i inne wysokości:confused:

Sencilla, Agasta dziękuję za pomoc w poszukiwaniu pensjonatu :tak:
Tutaj jedziemy, już zarezerwowane Zakopane - Michałówka :tak::-):tak::-)
Mamy dla własnej dyspozycji 2 pokoje, łazienka i aneks kuchenny oraz balkon:tak: Mam nadzieję, że będzie fajnie:-):tak::confused:
Ann ja urodziłam Nikodema 08 sierpnia i ciąża zagrożona, więc wiem co przeżywasz. Leżałam w największe upały w łóżku:-( "Wiatrakuj" się i odpoczywaj :tak::-)
Aniu jak ja Ci zazdroszcze, że masz już posprzątane:szok:, ja rano do szkoły z Nikusiem, później do opiekunki, do pracy, z pracy do opiekunki, następnie po Nikusia, szybko obiad zrobiłam, ogarnęłam chatę, wziełam prysznic i do szkoły,przyjechałam o 21:00 i tak z kanapy nie chce mi się ruszyć, chyba się za sprzątanie zabiorę...:baffled::confused::szok::sorry2:a i międzyczasie pranie zrobiłam:tak:
Ja poproszę Reddsa:-):tak:

Miłego wieczoru kobitki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
czesc kobitki, jestem wykonczona po pracy.. w domu mam sajgon i nie chce mi sie sprzatac, mam ochote isc na impreze i troche sie pobawic:cool2::cool2::cool2:

twiglless wszyskiego najlepszego,

anetka pytałas ile płace opiekunce:-p wysle ci priva;-)

ann spokojnie wytrzymasz ten czas, ja tez musiałam leżec:nerd: teraz to chyba co druga laska leży:sorry2:

sencilla jak dziewczynki? Antosia chodzi już???

ania i co było przyczyną gorączki Erniego?

agasta podziwiam ze już przebiłaś uszka małej:sorry2:

dla mnie to niefajne bo po co jej te kolczyki? moim zdaniem to wymysł rodziców, którzy chcą by ich dzieci fajnie wyglądałały, mi sie to nie podoba,ale to moje zdanie, Zosia sama zadecyduje kiedy bedzie miec uszka przebite, a mówienie że im mniejsze dziecko to tym lepiej, wcale do mnie nie przemawia:dry: sorki

pauka twoje dziewczynki tez juz maja uszy przebite??? kiedy jedziecie do holandii?

Natka, co do przebijania uszu to ja mam to samo zdanie :zawstydzona/y: ale oczywiscie nie potepiam rodzicow, ktorzy robia to swoim coreczkom. Uwazam tylko, ze dziecko jest piekne dlatego, ze jest wlasnie dzieckiem i nie musze go ozdabiac kolczykami.
Mam nadzieje, ze nie uraze nikogo tym, co napisze, ale dla mnie male niemowlaczki z kolczykami wygladaja troche dziwacznie... tak to nie pasuje... :baffled: male dzieciatko z "doroslymi" kolczykami...

No i pojechaly:-(:-(A ja dzis mialam okropna migrene:no::wściekła/y:Glowa zaczela mnie bolec:wściekła/y: po poludniu ,a bylam u kolezanki i tam czekalam na A.Pojechalismy do aldi z nia ,jak wracalismy to umieralam z bylu (cala twarz mnie bolala i bylo niedobrze ,wymiotowalam:baffled:)Jak przyjechalismy do domu to okapalam Misia i poszlam z nim spac ,wstalam z jakas godz temu jak nowo narodzona:tak:Czyzby to z zalu ze siostry pojechały?:confused:Jutro idziemy na urodziny do kolezanki ,a w niedziele znow do nas przyjezdzaja goscie z bergen:tak:
Natka ,Sencilla ja jestem tego zdania co wy ,ale jakbym miala dziewczynke to nie jestem pewna czy bym sie powstrzymala:tak::tak::baffled::baffled::confused:
Ania u nas dalej nie pada:nerd:
Ann trzymaj sie wiatraczka:tak:
Aneta tak-twoje dzieciaczki sa prze kochane!:tak:
A ide dalej spac:-D:tak: Musialam tu zagladnac:tak:
dobrej nocki

Hej!

Moja Karcia miała 2 latka jak jej przebiłam uszka...ale ona też bardzo chciała,więc posżłyśmy razem i nawet nie płakała!
Dumna była niesamowicie...:tak::-)
Wczeniej nie chciałał jej przebić bo moja mała była strasznie aktywna i ciągnięcie za uszy było u niej na porządku dziennym...:szok::-D
Karola to było z żalu i tęsknoty...:-(
Natka nadal niewiem dlaczego gorączkował ale na szczęście wszytko już OK!
DOBRANOC LASECZKI...

Ostatnia byłam i...pierwsza!:-D
Moi oczywiście jak przystało na weekend wstali o 6.00:-) a wczoraj Ernesta do przedszkola z łóżka wyciągnąć niemogłam...:wściekła/y::sorry2::cool2:
Pocieszam się faktem żejuż niedługo na studia pójdą oboje...wedy będę gnić w wyrku do 12.00:-D:-D:-D:-D:-D
Biore się za kolejne prasowanie...kawkę komuś?

Ja poproszę kawkę jestem nieprzytomna mój Dawid wstał o 7:szok::szok::szok::szok:Arek jeszcze śpi mimo że mały po nim skacze i za włosy go ciągnie nic mu nie przeszkadza ten to by mógł spać cały dzień :tak::tak: a ja zaraz idę na 9 do kosmetyczki a pogoda w PL straszna znowu pada deszcz mam nadzieje że za tydzień będzie ładnie :tak::tak::tak::tak:
w domu mamy sajgon bo jeszcze jest malowanie przed weselem :szok::szok::szok:a ja kupiłam mojemu małemu trampoline jest zachwycony mógłby cały dzień skakać tylko że muszę go zawozić do moich rodziców na wieś bo tam jest rozstawiona pod blokiem się nie da :tak:
narka kobietki idę budzić tego mojego spiocha:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry