Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, nie wiem czy wszyscy niskociśnieniowcy tak fatalnie znoszą zaduch
Sencilla udanej parapetówki życzę
:-)

, ale pewnie dlatego, że nie zna jeszcze terenu i nie wie co się broi i gdzie można wejść

Mam nadzieję, że będzie fajnie:-)

, ja rano do szkoły z Nikusiem, później do opiekunki, do pracy, z pracy do opiekunki, następnie po Nikusia, szybko obiad zrobiłam, ogarnęłam chatę, wziełam prysznic i do szkoły,przyjechałam o 21:00 i tak z kanapy nie chce mi się ruszyć, chyba się za sprzątanie zabiorę...

a i międzyczasie pranie zrobiłam

wysle ci priva;-)
teraz to chyba co druga laska leży
sorki
ale oczywiscie nie potepiam rodzicow, ktorzy robia to swoim coreczkom. Uwazam tylko, ze dziecko jest piekne dlatego, ze jest wlasnie dzieckiem i nie musze go ozdabiac kolczykami.
male dzieciatko z "doroslymi" kolczykami...
Glowa zaczela mnie bolec
po poludniu ,a bylam u kolezanki i tam czekalam na A.Pojechalismy do aldi z nia ,jak wracalismy to umieralam z bylu (cala twarz mnie bolala i bylo niedobrze ,wymiotowalam
)Jak przyjechalismy do domu to okapalam Misia i poszlam z nim spac ,wstalam z jakas godz temu jak nowo narodzona
Czyzby to z zalu ze siostry pojechały?
Jutro idziemy na urodziny do kolezanki ,a w niedziele znow do nas przyjezdzaja goscie z bergen

Musialam tu zagladnac

Arek jeszcze śpi mimo że mały po nim skacze i za włosy go ciągnie nic mu nie przeszkadza ten to by mógł spać cały dzień 
a ja zaraz idę na 9 do kosmetyczki a pogoda w PL straszna znowu pada deszcz mam nadzieje że za tydzień będzie ładnie 

a ja kupiłam mojemu małemu trampoline jest zachwycony mógłby cały dzień skakać tylko że muszę go zawozić do moich rodziców na wieś bo tam jest rozstawiona pod blokiem się nie da