reklama

Holandia

Dzien dobry
My wsatalismy jakas godz temu:szok::tak::tak:Michas sie bawi a ja pije kawke.Siostry juz prawie dojechały,dlugo sie autobusem jedzie.U nas na drodze jest targ ,wiec pojdziemy popatrzyc co jest ciekawego.Musze tez zajsc do kwiaciarni i kupic kolezance aniolka na prezent(strasznie lubi aniolki w kazdej postaci:tak:)
Ania ja chce kawke ,moze dla odmiany cappuccino:tak:
Agnes u nas tez jset dzis brzydko na polu i chyba bedzie padac:happy2:

reklama
Witam i ja:-) ja część chaty ogarnęłam, dzieciaki w piaskownicy, a mężuś pracuje (żona mu fuchę załatwiła) :-D,ale na obiadek przybędzie, bo go z okna widzę:tak::-)
Dziś na obiadek mielone z serem, ziemniaczki i fasolka:tak::-)
Karola biedna Ty:-(, mam nadzieję, że dziś czujesz się lepiej i wreszcie w przyszłym tygodniu mnie odwiedzisz:confused::tak: Miałaś z siostrzyczką przyjść i nie przyszłaś:-(
anna117 ja probonuje sałatkę ananasową z czosnkiem:tak: Bardzo dobra, wrzucam przepis... Wielkie Żarcie - Ananasowa sałatka z czosnkiem i zółtym serem
agnes mój mały wstał o 6:00:tak: Widzę, że przygotowania do ślubu idą pełną parą:-):tak:
Ania ja też się pocieszam, że jeszcze trochę moi chłopcy pójdą na studia i wtedy pośpię sobie do 12:00:-D:-) Dziękuję za wczorajszego redds'a :-):-D:-D:-D
Natka wiadomości na PW nie otrzymałam :no:

Jaki placuszek dziś "pichcicie":confused:

Hej!

Ja skończyłam prasować właśnie od 8.00,pani sobie już odebrała...
Mąż w parku z dzieciaczkami...
O cieście już też pomyslałam i marzy mi sie drożdżówka!
Mama właśnie wylądowała...więc zmykam do rzeźnika po mięsko na obiad!
Miłego popołudnia...

U nas targ,sasiedzi akurat pod naszym mieszkaniem rozlozyli lawki i glosniki.Graja i sami faceci z piwskami pod klatka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Michas spac nie moze bo tiak glosno. Okna musiałam zamknac i jestem przyklejona go wiatraka:-D:tak:
Aneta mam nadzieje ,ze kiedys uda mi sie wpasc.Choc teraz bedzie troszke trudniej.Chodze do pracy we wtorki i piatki i czasem prasowac we srody ,ale to juz z Michasiem:tak:
Ja dzis nic nie pieke bo idziemy na urodzinki:tak: A na obiad tylko rosol i moe jakies fryty -dzis strajkuje:-D:-D
Ania nawet w sobote pracujesz?? Ale pracocholik z ciebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dduchaj juz:tak:

Karola znalazłaś opiekunkę:confused: mam nadzieję, że nie tą za 5e:szok::-D
Dobrze, że masz wiatraczek:tak:, my chyba będziemy musieli się zaopatrzyć:tak:
Ja właśnie z piaskownicy wyszłam:-D, z dzieciaczkami się bawiłam:-):tak:
Biorę się za sałatkę i myślę co upichcić:dry: chyba po papuguję po anna117:-D:-)
Dziś wieczorem grillujemy, więc biorę się do pracy:tak::-)

hej:tak:

ja wczoraj pogrilowałam na imieninach u znajomego a siostra zajeła sie wiktoria:tak:
dzisiaj około północy przyjedzie mój P.:-) miesiac bedziemy miec wakacji razem:tak:
a rano odwioze przyjaciółke bo jedzie do amsterdamu do pracy:tak:

chciałam napisać więcej ale już wiktoria się denerwuje i dusi po klawiaturze:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry