reklama

Holandia

czesc dziewczyny
u nas tez parówa jak niewiem, ale wole to niż deszcz:baffled:

bylismy dzisiaj na bardzo dlugim spacerze po okolicy i było superancko:cool2:

anetka juz wysłałam priva:sorry2:

ania piękne zdjęcia:happy2:

karola ja również zycze Michałkowi wszystkiego co najlepsze:-)

agasta wiem o tym torze w assen i tych motorkach tam fajnie jest, byłam:cool2:

reklama
Zosia:-):-D:tak:;-)

Załączniki

• 019.jpg
    019.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 43
  • 075.jpg
    075.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 080.jpg
    080.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 42
Natka śliczna ksiezniczka:tak:
Ania jake ty masz piekne krajobrazy :tak:Sliczne foteczki i wy na nich oczywiscie tez:-):tak::tak::tak::tak::tak:
Aneta byliscie nad morzem? Kolo nas czy na scheveningen?Ja to nie mam opiekunke .To jest moja dobra kolezanka,znamy sie juz 3 lata.Nasi faceci maja razem firme w hol:tak:Tez staraja sie o dzidzie i nie chce zaczynac pracy wiec bedzie pilnowac MIchasia.To u niej bylismy na urodzinach :tak:Mam do niej 100% zaufanie dlatego nie dla mnie ta cena nie jest az tak straszna(wole dac tyle i nie martwic sie o Michasia)
Dziewczynki dzieki za zyczonka:tak::tak::tak::-)
Misiu spi ,pizza sie piecze a my popijamy winko-pełen relax:-)

:-DMichasiu zdrówka i jeszcze raz zdrówka!Rośnij duży i grzeczny!
Zosia słodziutka...
Moi też śpią ju dawno a my sobie posiadówkę na balkonie urządziliśmy...:tak:
Sencilla a ty gdzie?
Dobranoc,,,

Dzień doberek.

My wczoraj cały dzień spędziliśmy na dworze. Claudia szalała w ogódku i była tak zmęczona że o 7:45 leżała już wykąpana i nakrmiona w łóżku. Skutkiem tego jest dzisiejsza wczesna pobudka bo pospała do 6:30.

Ja wcinam teraz śniadanko a mała leży i bawi się w łóżeczku (czyt. męczy misia, którego mama z tatą kupili jej na wyścigach motorowych i mama wiozła go ze sobą do domu 120 km na motorze pod skórzaną kurtką, co było niezbyt komfortowe, ale ważne że dziecko zadowolone :-D )

A ja może w czwartek wieczorem pójdę pograć w siatkówkę razem z kolegami z pracy. Ciekawe czy jeszcze umiem grać, bo ostatnio to piłkę 8 lat temu w rękach miałam :-D

Ania fajne zdjęcia,
Natka w tym roku byliście na wyścigach?
Karola jak się udała pizza?

Miłego dnia życzę

Dzień dobry!!!!
mi dziś też było dane pospać do 7 ale wczoraj poszłam bardzo pużno spać i znowu jestem nie wyspana :tak::tak::tak:
a dziś chyba zapowiada się gorący dzień a ja mam tyle do załatwienia nawet nie będzie kiedy gdzieś nad wodę jechać zaraz jadę do dentysty potem mam przymiarkę sukienki i muszę jechać do dekoratorki wybrać jak chcę mieć ubrany kosciół ,samochód a jeszcze mój Dawid taki marudny się zrobił że szok:szok::szok::szok::szok:nic mu nie pasuje :tak::tak::tak::tak:

Aniu foteczki super urocze te twoje dzieciaczki :tak::tak::tak:
Natka a z Zosi to prawdziwa księżniczka śliczne fotki

a i oczywiście śpóżnione życzonka dla Michałka :tak::tak::tak:

miłego dnia laseczki :-):-):-):-):-)

reklama
czesc dziewczyny!

No i przebrnelismy przez parny weekend...a ja duuuuzymi krokamin zblizam sie do polowy ciazy..a wlasnie jaki wozek kupilyscie na poczatek, jaka marka i co polecacie? bo ja wlasnie fajna oferte quinny mam ale nie wiem czy juz kupowac?czy to nie za wczesnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry