reklama

Holandia

Natka ja pracuje w kisku z prasą papierosami prawie pod swoim domem....:tak::-D Rzeczywiście musiałaś przeoczyć, bo kilka razy pisałam o tym;-):-)

Anna wiesz zasięgnij rady Natki, co do wózków, bo ona jest jakby ich kolekcjonerką...;-);-);-) taką naszą forumową ekspertką:-D:-D:-D

Karola nasz przyjazd zależy od tego jak szybko Mężuś znajdzie dla nas chatę....Mam nadzieję że do końca wakacji...Bo jak znajdę tu pracę w szkole od września to narazie przez ten rok posiedzę tu sama w PL, żeby chociaż stażystę zrobić....:tak::sorry2:

Aniu zazdroszczę Wam tych super chwil razem na wspaniałej wycieczce!!!:-D:tak:

reklama
Karola, dziewczyny chyba po mamusi usiedziec/wylezec spokojnie nie umieja...
Czuje jakby sie non stop obracaly, pewnie sie w ganianego bawia...
A poza tym ledwo zyje przez ta pogode, leze poobkladana mokrymi recznikami pod wentylatorem a stopy i tak mi puchna ze ledwo palce widac. Musze sie powoli brac za zakupy i pranie ciuszkow bo jak tak dalej bedzie to za chwile nic nie zrobie, a o prasowaniu juz nie wspomne...

Dzień dobry!

Ann jak zobaczyłam godzinę twojego posta to zrobiłam :szok::szok::szok::-D...
Biedaczko jak mogę ci pomóc...?
Jeśli chodzi o prasowanie ciuszków to wiesz że nie ma sparwy jak co...ja uwielbiam prasować:-) i zrobie to chętnie dla ciebie!
I inne prace też -daj tylko znać co potrzebujesz!:tak::tak::tak:
Co do wózka ta ja miałam też QUINNY SPEEDI a poza tym zgadzam się z Pauką - NATKA to o wózkach wie wszystko i jakieś doradzctwo powinna otworzyć!!!:-D:-D:-D
Ja dziś wstałam wcześnie i już zasnąć nie mogłam...więc kawkę od razu z ciachem wam zostawiam!;-)

Cudownego dnia babeczki!

czesc dziewczyny;-)

ann chyba spac nie może:tak: ja też chętnie ci pomogę- tylko jak:cool2:

aniahaven zawsze o tej godzinie już dawno nie spi:happy2: ja gdybym mogła to pewnie spałabym z Zosią do 10:-p

zaczynam szykowac sie do pracy, a teraz wstawiłam zupke- dzisiaj pomidorowa, mała śpi w najlepsze, pewnie znowu sie obudzi jak mnie juz nie bedzie:-( prawie wogóle jej nie widze:baffled: jak wychodze to jeszcze spi, a jak wracam to juz jest prawie uszykowana do spania:-( ale jeszcze 2,5 tyg tak bedzie a potem do polski;-)
zmykam, miłego dnia kochane:-)

Dzieńn doberek,
dziś szukje się upał więć proponuje zaopatrzyć się w mleczka do opalania :-D
MOja panna wstała dziś o 7:15 dostała mleczko i dalej smacznie śpi :tak: Ja już zjadłam śniadanko, zaraz lece pod prysznic, poprasuje troche zanim Claudia wstanie i ide na miasto spotkać się ze znajomą Polką. No i pewnie dzień mi tak zleci :-D

Miłego dnia życzę

reklama
Hej...

Pauka zapraszam do mnie na kawkę!:-D
A my spędziliśmy ostatnie dwie godzinki w parku na kocyku w cieniu....chłodek i wiaterek tego było nam trzeba...:tak::tak::tak:
Teraz dzieciaczki pluskają się w basenie na balkonie...a ja biore się za pierogi z jagodami!:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry