reklama

Holandia

a wlasnie jaki wozek kupilyscie na poczatek, jaka marka i co polecacie? bo ja wlasnie fajna oferte quinny mam ale nie wiem czy juz kupowac?czy to nie za wczesnie?

Ja zabardzo nie pomoge bo ja potrzebuje dwuosobowego mercedesa :-D a kupie chyba dopiero jak sie urodza...
Ale jak jeszcze nie wiedzialam ze to dwujeczka to planowalam kupic Bugaboo Cameleon bo bardzo mi sie podoba i widzialam go w "akcji" i jak dla mnie jest fajny, ale niech sie wypowiedza dziewczyny ktore "bryki" na codzien uzywaja.

reklama
Hello dziewuszki!
Pamięta mnie tu ktoś jeszcze:confused::confused::confused::confused::-):tak:

Cały galimatias urodzinowy w końcu za mną....Solenizantka "poszła" na roczek....:-D:-D:-D oczywiście foteczki wkleję....

A jeśli chodzi o pracę to pracuję do końca tego tygodnia....:-D
Chciałam pójśc na rękę mojemu zmiennikowi i pracowac do końca lipca, ale jak chciałam się zamienić na zmiany w tym tygodniu to focha szczelił to zaniosłam dzisiaj wypowiedzenie i mam go gdzieś....:shocked2::shocked2::wściekła/y:

U mnie wreszcie trochę ulgi, bo ostatni weekend był koszmarny! Zaduch niesamowity! Nawet wentylator w domu nie pomagał....:baffled::baffled:

Hej...

Ja też się melduję...byliśmy nad jeziorkiem zaraz po pracy - woda cudowna!
Pobyczyliśmy się na plaży, biwak urządziliśmy i jesteśmy już w domku....
Fantastyczna pogoda dzisiaj...:-D
Pauka pewnie jak focha strzela z byle powodu to..niech sobie sam pracuje!;-)
Sencilla co tak oficjalnie dzisiaj?Dużo pracy dziś masz?:confused:
Agnes mam nadzieje że wszytsko pozałatwiałaś?:-)
Gdzie jesteście kobietki?:sorry2::-D

Aniu, tak, duzo pracy, szkola, praca, a wlasnie byla u nas Ala z mezem i Martusia. Upieklam pycha serniczek i posiedzielismy, a nawet na pianinku gosciom pogralam :tak:;-);-)

Jestem i ja
Pauka kiedy przyjezdzacie do holandii?Znow sie bedziesz byczyc ,ale ci dobrze:-D:-D:-D(zart)
Ania bywalam nad tym jeziorkiem i bardzo fajnie tam jest.Woda jest duuzo cieplejsza niz w morzu:tak::tak:
Agnes juz nie moge sie zdjec doczekac z tej wielkiej uroczystosci:tak::tak:
Ann jak dziewczynki? Dalej szaleja?:happy2:
Ania117 ja mialam quinny i bylam zadowolona,troszke byl ciezki i duzo miejsca w samochodzie zajmował ,ale byl fajny:tak::tak:
Agasta motory mi sie podobaja ,ale nie wsiadlabym na takiego rumaka,bo sie boje:baffled::tak:
Ide prasowac bo sterta rosnie:baffled::baffled::tak:

hejo heja, to ja:-)

anetko masz priva ode mnie;-)

sencilla w niedziele mieliśmy sie wybierac w twoje rejony,ale zanim sie zdecydowalismy to było już za późno:baffled: a chętnie posłuchałabym jak grasz na pianinie:tak::-) może sie spotkamy??????:cool2:

anna 117 karola miała chyba quinny freestyle, zresztą zdjęcia jej wózka sa na KUPIE SPRZEDAM:tak: Mi osobiście bardzo podoba sie QUINNY SPEEDI , poprostu go kocham jest piękny i cudowny, BUZZ też mi się podoba:happy2: a ostatnio kupiłam Zosi QUINNY ZAPPA, który też jest bardzo fajny:-) a ty jaki chcesz wózek? ja mam jeszcze Mutsy joey silver i też jest cudowny:sorry2: tyle że kupiłam sama spacerówke, gondolki nie używałam, ale ponoc są małe. ale ogólnie wózek fajny jest i bardzo go kocham:-p któras pisała o bugaboo, też mi się podoba,ale wyłącznie spacerówka, bo gondola według mnie jest ohydna, u nas jedna babka ma ten wózek i szczerze ta gondola dla mnie wygląda brzydko:no: nie widzi mi sie:sorry2:

agasta byłam w assen 2 lata temu:tak:

pauka a ty gdzie pracowałaś? bo chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:

aniahaven jak zwykle twoje posty bardzo optymistyczne:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry