reklama

Holandia

No Ania kusisz ,ale pysznosci na tym grilku:tak::tak::tak:
Aneta ta sama tylko za 4 e:tak: a ile ty placisz?
Niunia nacieszcie sie soba i wakacjami;-):tak:
My wrocilismy z imprezy ok 11 a teraz dopiero ide do wyrka.Jutro gosciewiec jeszcze cosik sprzatałam:tak:
dobranoc

reklama
Dzień dobry niedzielnie:tak:
Aniu widzę, że Wy również grillowaliście:-)
Nam się grillek z braciszkiem udał o 19:30 Oliwierek już spał, Niko 21:00, a my grillowaliśmy do 00:00:tak::-). Dziś sobie pospałam, aż do 08:10:szok::-):-):-) Już nie pamiętam, kiedy tak późno wstałam:tak::tak::-):-):-):-)
Karola ja za 4,5 godz płacę 15e:tak::tak: i daję swoje jedzonko, herbatkę, soczek itp:tak:
Niunia cieszcie się sobą:-):tak::-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Nam też grillek się udał.poszłam spać o 1.00 -fajnie było i rodzinnie...:tak:
Ja płace 2,5€ Polce /też własny prowiant/ale rzadko jej używam bo mam tą hol.gastouder i jej płacę 4,65€ - ale mi zwracają część co miesąc...:-)
Niunia miłych wakacji...
A u nas dzisiaj dziwna pogoda..będzie padać czy nie?:dry::baffled:

Dzień dobry !!!!

mi dziś Dawidek też dał pospać dłużej bo aż do 8 30 :-):-):-)
ale właśnie do mnie dotarło że już za tydzień nasz ślub a do tego spużnia mi się okres już 6 dni a zawsze miałam jak w zegarku co do dnia i sama nie wiem co jest test robiłam wyszedł negatywny ale mam takiego stracha że to może być ciąża że szok:szok::szok::szok::szok:ja to mam zawsze coś :baffled:
idę na kawkę
miłej niedzieli

Dzień odbry.
My wczoraj wróciliśmy dopiero o 20 jak rano wstaliśmy o 6 :szok:
Byliśmy na wyścigach motorowych w Assen,było fajnie ale jak wóciłam do domu to byłam tak padnięta że od razu tylko prysznic i do wyrka.

Co do kolczyków to u mnie w domu wszystkim dziewczynkom zaraz przbijali uszka, więc myslę, że to siedzi w rodzinie :-)

Karola wszystkiego naj dla Michasia z okacji 8 miesięcy.

Ostatnia edycja:
Kochane...
Na taką parnote:-D polecam spacer po lesie...cudnie pachnące powietrze i chłodek..:tak::tak::tak:
A do tego nazbieraliśmy jagód chyba ze 4litry i piękne zdjęcia mamy z makami i chabrami...głodni jesteśmy niesamowicie!

Agasta dzieki za zyczonka:-)
Ania nad morzem tez jest calkiem niezle ,wietrzyk wieje,cieplo jest:tak:W lesie pewnie swieższe powietsze:tak:
Aneta a fajna ta opiekunka?
Wlasnie znajomi wyszli ,trosze pouchraniam i ide odpoczywac:tak::-)Dzis mamy wieczor italisński we dwoje:tak::tak::-)Pizza domowej roboty i winko:tak:Poprosze o kawke bo zasypiam:baffled:

Ja na taką parność proponuje spacer nad morzem :tak: Właśnie wróciliśmy strasznie głodni:tak::tak::tak::tak:

Karola ja również życzę wszystkiego naj dla Michałka:-), ale ten czas leci...:szok:
Zmieniałam opiekunkę kilka razy, więc myślę, że teraz trafiłam naprawdę na tą odpowiednią:tak: Jak na razie jestem zadowolona i Oliwierek chętnie do niej idzie co jest bardzo ważne:tak: Porządeczek w domu nie wiem jak Ty ale ja na to zwracam uwagę, chcę aby moje dziecko spędzało czas w czystych pomieszczeniach:tak:. Oliwierek nie płakał, bawił się z jej synkiem i myślę, że już tak zostanie:-)

Jak zobaczyłam mieszkanie jednej opiekunki:szok: to wyszłam po 2 minutach odmawiając oczywiście :szok::szok::szok::szok: Jak ludzie mogą tak mieszkać to ja nie wiem:no::szok::szok::szok: "Opiekunka" przyzwoicie też nie wyglądała, wręcz odpychająco:baffled::baffled::baffled:

Karola, a jak jest z Twoją opiekunką:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Ktoś chciał kawkę?:-D

a to nasza chabrowa łąka....

Załączniki

• 2009_0628JAGODY0004.jpg
    2009_0628JAGODY0004.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 41
  • 2009_0628JAGODY0024.jpg
    2009_0628JAGODY0024.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 40