reklama

Holandia

reklama
Karola dzięki za życzonka. Czas leci jak szalony :szok:
Niunia ja ci niestety nie pomogę :baffled: Chcociaż Claudia też już zaczyna płakać jak odchodzę, ale myślę że to wynika z przyzwyczajenia, że cały czas z kimś jest i nie chce być sama, a nie z tego że jest tak bardzo przywiązana do mnie.
Choć wyraźnie widać różnicę, że więcej czasu spędza ze mną niż z tatą...

Witam,
Karola ja dziś w pracy byłam:tak: Fajnie, że masz taką koleżankę, którą znasz bardzo dobrze i może być opiekunką dla Michasia:tak: Tak jedziemy do PL, a WY:confused::confused:
Tak mnie dzis głowa boli, że nie dam rady się rozpisać:no::no::no: Nie pogniewacie się:confused::confused::confused:
Tylko mi tak po głowie chodzi, że GOSIA do nas już bardzo długo nie zaglądała, dobrze kojarzę :confused::confused::confused::confused: Gosiu co u Was:confused::confused::confused:

Agasta ja również składam życzonka dla Claudii:tak::tak::tak::tak:
Niunia miałam gorzej z Nikodemem jak mój M był w NL, a my w PL, nawet zaczął się moczyć:-( Miał 3 latka wtedy. Obgryzał paznokcie i stał się strasznie nerwowy:-(:-(:-(, wszystko minęło jak przyjechaliśmy do NL, czyli z tęsknoty za tatusiem się tak zachowywał. Ja dałabym jej się nacieszyć tatą, po co ma wychodzić rano:confused: Ona tak się zachowuje, bo taty długo nie wiedziała, więc może warto nadrobić:confused::-):tak:

Ostatnia edycja:
A to wreszcie obiecane zdjęcia z roczku:

Załączniki

• IMG_9370.jpg
    IMG_9370.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_9376.jpg
    IMG_9376.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_9337.jpg
    IMG_9337.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_9384.jpg
    IMG_9384.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_9415.jpg
    IMG_9415.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_9428.jpg
    IMG_9428.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_9446.jpg
    IMG_9446.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_9459.jpg
    IMG_9459.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 38
doberek!:-)

Ann mnie też strasznie skóra swędziała na brzuch w końcówce ciąży....to przez to że teraz bardzo mocno się rozciąga....:tak::blink::-)
Może spróbuj posmarować ją oliwką...Powinno troszkę pomóc:tak::sorry2:
A kłopoty ze snem to normalka...Ja do 3 się przewracałam a już o 7 byłam na nogach codziennie, bo musiałam prowadzić Oli do przedszkola....Z Mają o popołudniowej drzemce nawet mowy nie było! A z Oli musiałam zaliczyć drzemkę w ciągu dnia:tak::-)

reklama
doberek!:-)
Może spróbuj posmarować ją oliwką...Powinno troszkę pomóc:tak::sorry2:
Oliwki nie nawidze, ale smaruje sie kremami i nawet z 2 razy dziennie zrobilam 3, krem mi pomaga bo od kiedy nim smaruje skora mnie tak nie ciagnie jak wczesniej ale zaczela swedziec, to przez duchote pewnie tez.
A ze snem to sie juz przyzwyczailam tylko szkoda mi mojego M bo jak ja nie spie to sie krece, a ze ciezko mi sie obracac to i cale lozko skacze no i on razem z nim a potem niewyspany do pracy idzie :sorry2:ja to wciagu dnia spie - nawet czasem z nudow. Ale jeszcze miesiac... Za 2 tygodnie zaczynam juz powazne przygotowania i zakupy - wczesnie nie... :szok::-D
Ty mi lepiej powiedz, czy wybierasz sie chociaz na wakacje tu? :-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry